Πατέρας πέντε παιδιών ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής που έχασα τη ζωή του στο θανατηφόρο δυστύχημα στη Λ.Κατεχάκη

Έχασε τη ζωή του ο εν ενεργεία Αστυνομικός Υποδιευθυντής, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε επετράπη της πορείας του πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και προσέκρουσε σε εν κινήσει όχημα με αποτέλεσμα μητερα και η κόρη της, να τραυματιστούν σοβαρά.

Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Γιάννης Δ. Μπολέτης
Ο εν ενεργεία Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Γιάννης Δ. Μπολέτης

Πατέρας πέντε παιδιών ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής που έχασε τη ζωή του στο θανατηφόρο δυστύχημα της Λ.Κατεχάκη (22/08-23.15) όταν το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μετα την έξοδό του απο την πυλη του Μεγαρου της Κατεχάκη, με κατεύθυνση προς Βυρωνα, εξετράπη της πορείας του στο ύψος του στρατόπεδο Σακκετα, προσέκρουσε στο διαχωριστικό διάζωμα και εκτινάχθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Το όχημα του Αξιωματικού της Αστυνομίας διεμβόλησε αντιθέτως κινούμενο όχημα με οδηγό μητέρα και συνεπιβάτιδα την κόρη της και με σφοδρότητα ακινητοποιηθηκε σε κολόνα φωτισμού.

Διασώστες απεγκλώβισαν τους επιβαίνοντες στα δύο οχήματα με βαρύτερα τραυματία τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο 401ΓΣΝ. Σοβαρά έχει τραυματισθεί και η οδηγός του έτερου οχήματος ενώ πιο ελαφρά η κόρη της οι οποίες παραμένουν σε νοσηλεία στον Ευαγγελισμό.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Αθηνών ενω αναμένεται το πόρισμα της νεκροτομής προκειμένου να εξακριβωθεί αν κάποιο παθολογικό πρόβλημα υγείας, επηρέασε τα αντανακλαστικά του 58άχρονου Αξιωματικού της ΕΛΑΣ, έχασε τις αισθήσεις του ή αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ οδηγούσε με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του.

Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής που έχασε τη ζωή του υπηρετούσε στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ και είχε αποχωρήσει από την έδρα της Υπηρεσίας του.