Κατεχάκη: Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρό Αστυνομικό Υ/Δ και τραυματίες μητέρα με την κόρη της- Διακοπή κυκλοφορίας

Σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Κατεχάκη στο ρεύμα προς Μεσογείων με εκτροπή και ανατροπή οχημάτων. Τραυματίας Αστυνομικός και μητέρα με το παιδί της. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί από την Τροχαία.

(21/08-23.30) Νεκρός ο 58άχρονος Αστυνομικός Υποδιευθυντής υπηρετών στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, Γιάννη Δ. Μπολέτη, από την Καλαμάτα, πατέρα 5 παιδιών.

Οι διασώστες μετέφεραν τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή αναίσθητο, από το αυτοκίνητό του και κατέληξε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Σε νοσηλεία με σοβαρά τραύματα παραμένουν και οι δύο γυναίκες- μητέρα με τη  κόρη της- οι οποίες επέβαιναν στο ετερο οχήματα. Στην κυκλοφορία αποδόθηκε η Λ.Κατεχάκη από την Τροχαία με την απομάκρυνση των εμπλεκόμενων οχημάτων από το οδόστρωμα.

Υπο αδιευκρίνιστες συνθήκες (21/08-23.00) τα δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν εξετράπησαν της πορειας τους και ανατράπηκαν, με αποτέλεσμα οι οδηγούς να τραυματιστούν σοβαρά.

Στο ένα αυτοκίνητο σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές επέβαινε γυναίκα οδηγός με την κόρη της και στο έτερο όχημα άνδρας οδηγός, σύμφωνα με πληροφορίες Αστυνομικό της ΕΛΑΣ.

Πληροφορίες απο διερχόμενους αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο Αστυνομικός οδηγός οχήματος SUZUKI, περίπου 500 μέτρα μετά την έξοδο της Αττικής Οδού, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, προσέκρουσε στο διαχωριστικό κράσπεδο και εκτινάχθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Το όχημά του, προσέκρουσε σε αντιθέτως κινούμενο όχημα, με γυναίκα οδηγό, στο οποίο επέβαινε και η κόρη της.

Σύμφωνα με διασώστες του ΕΚΑΒ, ο Αστυνομικός τραυματίστηκε βαρύτατα ενω σσοβαρά τραυματίες ανασύρθηκαν και οι δυο γυναίκες, επιβαίνουσες στο έτερο όχημα. Άμεσα η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία, με αποτέλεσμα να προκληθούν ουρές από τα διερχόμενα οχήματα.

Για τα ακριβη αίτια του δυστυχήματος, διενεργεί προανάκριση η Τροχαία Αθηνών.