πατέρας Αγγελικής, σε μητέρα Τσάκαλου: “Ως πατέρας σε αυτή τη μάνα, ένα μεγάλο ευχαριστώ”.

Ευχαριστήριο μήνυμα απέστειλε ο πατέρας της Αγγελικής Σπυροπούλου, στη μητέρα των αδελφών Τσάκαλου, η οποία έκρυβε την 22άχρονη, στο σπίτι της, στη Σαλαμίνα.

Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο πατέρας της Αγγελικής Σπυροπούλου- προφυλακισμένη κατηγορούμενη για τρομοκρατία, χαρακτηρίζει “άδικη την προφυλάκιση” της 60άχρονης Αθηνάς Τσάκαλου- μητέρας των δύο κατάδικων για συμμετοχή στη ΣπΦ-, η οποία παραπέμφθηκε μετην κατηγορία της υπόθαλψης.
Η δήλωση του Π. Σπυροπούλου, αναφέρει

«Τις τελευταίες ημέρες μετά την σύλληψη της κόρης μου Αγγελικής εντός του σπιτιού της μητέρας των Χ. και Γ. Τσάκαλου, Α.Τσάκαλου, εγώ ως πατέρας απέναντι σε αυτή τη μάνα, μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ μπορώ να πω.
Τα λόγια και τα συναισθήματα ευγνωμοσύνης για αυτή τη γυναίκα που η οποιαδήποτε λογική κρίση της ως προς την “επικινδυνότητα” της πράξης της να αποδεχθεί να κρύψει την κόρη μου, μετασχηματίστηκε σε κατανόηση για το παιδί μου και έπραξε όπως μόνο μια αληθινή μάνα θα έκανε.
Τέλος, θα ήθελα να τονίσω την μεγάλη απογοήτευσή μου έναντι στην άδικη προφυλάκιση των δύο γυναικών, Α.Τσάκαλου και Ε.Στατήρη, που αποτελούν προϊόν εκμετάλλευσης με απώτερο σκοπό την ψυχολογική πίεση τόσο των ίδιων των παιδιών, όσο και των οικογενειών τους. Παναγιώτης Σπυρόπουλος».

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport