Πατέρας 17άχρονου θύματος στο σεισμό της Σάμου, στο γιο του: «Να ξέρεις ότι έχασα το μεγαλύτερό μέρος της καρδιάς μου.. »

Ο πατέρας του 17άχρονου Άρη, που καταπλακώθηκε από τοίχο στη διάρκεια του ισχυρού σεισμού στη Σάμο, τον αποχαιρέτησε με μια προσωπική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό

«Ο πατέρας σου αγόρι μου Άρη (Αριστοτέλη) έχει ζήσει μεγάλους σεισμούς. Πάντα με ρώταγες πώς είναι όταν γίνεται μεγάλος σεισμός και τι πρέπει να κάνει κάποιος. Αυτή δημοσιογραφική σου ανησυχία ήταν ένα από αυτά που με γοήτευε σε σένα, όπως και πολλά άλλα. Σήμερα όμως ο Θεός θέλησε να σε πάρει κοντά του, να έχει έναν μικρό άγγελο δίπλα του για τα μετέπειτα χρόνια.

Ξέρω όμως, ότι παρά το δικό μου πόνο, της μητέρας σου, του αδελφού σου και όλων των συγγενών – συμμαθητών- φίλων, είσαι ευτυχισμένος επάνω στη γειτονιά των αγγέλων, κρατώντας από το χέρι την αγαπημένη σου, Κλάιρη. Είστε δύο άγγελοι μαζί δίπλα- δίπλα και να προσεύχεστε για όλους εμάς. Στον αδερφό σου Γιάννη, αγόρι μου Άρη (Αριστοτέλη) θα προσπαθήσω να μεταδώσω την καλοσύνη που είχες για όλους τους ανθρώπους.

Είναι αδικία όμως που έφυγε τόσο νωρίς και δεν σου δόθηκε καμία ευκαιρία για να παλέψεις για τη ζωή σου. Γιατί πάντα ήσουν μαχητής. Ο σεισμός όμως, σας βρήκε πισώπλατα.. Να μου φιλήσεις την Κλαίρη και δώσε μου υπόσχεση ότι θα την προσέχεις. Πάντα ήσουν ένας Gentleman. Θα τα πούμε αγόρι μου κάποια στιγμή, όταν ο Θεός το θελήσει. Σ’ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ.. Από τις λίγες φορές που το λέγαμε. Το δείχναμε όμως με πράξεις.. Να ξέρεις ότι έχασα το μεγαλύτερό μέρος της καρδιάς μου.. », αποτύπωσε τις σκέψεις μέσα στον πόνο του ο πατέρας του 17άχρονου, Αλέξης Κομνηνός.

«Σε καμάρωνα αγόρι μου. Έβλεπα σε σένα τα δικά μου νιάτα. Ανέπνεες για την Κλαίρη και η Κλαίρη για σένα. Πριν λίγες μέρες ήσουν χαρούμενος στα γενέθλιά της. Εμείς που μείναμε πίσω δεν έχουμε λόγια δεν έχουμε άλλα δάκρυα. Θέλω να την προσέχεις εκεί ψηλά. Μαζί σας έφυγε και το μεγαλύτερο μέρος της καρδιάς μου» , επανήλθε λίγο αργότερα ο Αλέξης Κομνηνός, τοπικός δημοσιογράφος του νησιού, ο οποίος ενημέρωνε για τις εξελίξεις της σεισμικής ακολουθίας στη Σάμο το μεσημέρι της Παρασκευής (30/10-14.00) χωρίς να γνωρίζει -ακόμα – ότι ο 17άχρονος  γιος του Άρης με την 15άχρονη φίλη του Κλαίρη, ήταν τα δύο θύματα του Εγκέλαδου.

Τα λόγια δεν χωράνε για να περιγράψουν τον πόνο και τις τραγικές στιγμές που βιώνουν οι οικογένειες των δύο εφήβων..