ΠΑΣΟΚ: «Λίγη ώρα μετά την προκλητική ανακοίνωση του κ. Τόσκα, τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ δέχτηκαν νέα επίθεση με 20 μολότοφ»

Η νέα επίθεση με εκρηκτικές μολώτοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, προκάλεσε άλλη μια οργισμένη ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

image

Η επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ (05/02) κατά την οποια συμπτωματικά δεν τραυματιστηκε ο βουλευτής Γ. Αρβανιτίδης, προκάλεσε την αντίδρασή του ΠΑΣΟΚ, που ζήτησε την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού με τον Ν. Τόσκα να διατυπώνει τη θέση ότι η φύλαξη είναι επαρκής.
Το βράδυ του Σαββάτου  (06/02) άτομα του “χωρου” απέρριψαν και πάλι περισσότερες από 20 μολώτοφ στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη, και σε μια διμοιρία αστυνομικών στη Βαλτετσίου.
Από αναζητήσεις η Αστυνομικοί προχώρησαν δε 22 προσαγωγές εκ των οποίων οι  6 συλλήψεις- 2 αλλοδαποί- και παραπεμφθηκαν να οδηγηθούν (07/02) στον Εισαγγελέα.
Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε  την τρίτη κατα σειρα ανακοίνωση- τις επιθέσεις- στην ποια χαρακτηρίζει «καρικατούρα υπουργού» και την κυβέρνηση «παρωδία», τον αναπληρωτή Υπουργο, θέλοντας «ζήτημα λειτουργίας της δημοκρατίας».

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:
«Λίγη ώρα μετά την προκλητική ανακοίνωση του κ. Τόσκα, τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ δέχτηκαν νέα επίθεση με 20 μολότοφ! Δεν πρόκειται απλά για ανικανότητα και καρικατούρα υπουργού! Πρόκειται για παρωδία κυβέρνησης που είτε αδυνατεί είτε δεν θέλει να περιφρουρήσει τη νομιμότητα και ένα κτίριο στο κέντρο της Αθήνας. Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός θα πρέπει να ντρέπονται για όσα συμβαίνουν! Τίθεται πλέον ζήτημα λειτουργίας της δημοκρατίας! Η ευθύνη πλέον ανήκει στον κ Τσίπρα».