Παρουσιάστηκε αυτοβούλως και δήλωσε ότι είχε επικοινωνία μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας γνωριμιών με την ανήλικη στα Σεπόλια

Συνεχίζονται οι αυτόβουλες εμφανίσεις στην Υποδιεύθυνση Προστασία Ανηλίκων και δηλώσεις ότι συνομιλούσαν με την 12χρονη στα Σεπόλια

Συνεχίζουν να εμφανίζονται αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Προστασία Ανηλίκων άνδρες οι οποίοι χρησιμοποιούσαν την εφαρμογή γνωριμιών και συνομιλούσαν με την ανήλικη.

Το πρωί (02/11) ακόμα παρουσιάστηκε οικειοθελώς και εξετάστηκε ενόρκως στο πλαίσιο της έρευνας που είναι σε εξέλιξη, και αφορά τους βιασμούς και μαστροπεία της 12χρονης στα Σεπόλια. Ο 48χρονος,  δήλωσε την πρόθεσή του να καταθέσει στις Αρχές, ενώ έδωσε τη συγκατάθεσή του για άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του ώστε να διακριβωθεί το περιεχόμενο των επικοινωνιών που είχε από το λογαριασμό του.

Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης του, αποχώρησε από το Μέγαρο της ΓΑΔΑ. Η συμμετοχή του στην υπόθεση διερευνάται, και η περεταίρω ποινική μεταχείριση όλων όσων έχουν παρουσιαστεί πρόκειται να αποφασιστεί από τούς Εισαγγελείς, οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση.