Πάρης Κομνηνός: «Στην Αμερική, αν έμπαινε κάποιος στον κήπο μου, έβγαζα το όπλο μου και τον πυροβόλαγα. Εδώ, αν ήξερε αυτός που μπαίνει σπίτι μου ότι μπορεί να κάνω χρήση όπλου θα ήταν διαφορετικά»

Για δεύτερη φορά διαρρήκτες κλέβουν τις εισπράξεις του, ωστόσο μεγαλωμένος στις ΗΠΑ, ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας αναφέρεται στις διάφορες στην παραβίαση της ιδιοκτησίας με την Ελλάδα και την οπλοχρησία

Ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Πάρης Κομνηνός, περιέγραψε στο MEGA (17/05) τη διάρρηξη στη μεζονέτα του στην Εκάλη και την κλοπή €120.000.

Όπως περιέγραψε σε έξι λεπτά, έδρασαν οι διαρρήκτες. «Ήμασταν κοντά στο σπίτι. Ήρθα σπίτι στις 10:22 το βράδυ της Παρασκευής και αντικρίσαμε άμεση δράση, κόσμο απέξω. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τον συναγερμό. Στα 7 λεπτά ήρθε η Αστυνομία, στα 6 έκλεψαν και έφυγαν. Κινήθηκαν πολύ γρήγορα, συγχαρητήρια στα παιδιά της Άμεσης Δράσης», ανέφερε.

Όπως εξήγησε, είχε τα χρήματα από το ταμείο της εταιρείας του στη μεζονέτα καθώς δεν είχε προλάβει να τα τοποθετήσει στο χρηματοκιβώτιο. Ανέφερε επίσης ότι είναι η δεύτερη σε βάρος του κλοπή καθώς το 2017 είχαν διαρρήξει την εταιρεία του. Δήλωσε αισιοδοξος για την εξιχνίαση και σύλληψη των δραστών όπως και την πρώτη φορά που βρέθηκε θύμα διαρρηξης.

Ο Παρης Κομνηνος καθώς έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Δυτική Βιρτζίνια, αναφέρθηκε στις διάφορες στην παραβίαση της ιδιοκτησίας και την οπλοχρησία στις ΗΠΑ με την Ελλάδα. «Στον κήπο μου στην Αμερική, όταν έμπαινε κάποιος έβγαζα το όπλο μου και τον πυροβόλαγα. Εδώ είναι διαφορετικά τα πράγματα. Αν ήξερε αυτός που μπαίνει σπίτι μου ότι μπορεί να κάνω χρήση όπλου θα ήταν διαφορετικά»,  τόνισε εμφατικά.

Ο επιχειρηματίας σχολίασε ότι η περιοχή της Εκάλης καθώς είναι απομονωμένη, ωστόσο τόνισε ότι «επί ΣΥΡΙΖΑ γινόταν χαμός στην Εκάλη. Υπήρχαν επιθέσεις με καλάζνικοφ εδώ δίπλα. Γινόντουσαν επιθέσεις μέρα – μεσημέρι, απογεύματα. Τώρα έχουν περιοριστεί» ενώ σημείωσε, «Εγώ πιστεύω πως έχει βοηθήσει και ο Covid καθώς υπήρχαν συνεχείς έλεγχοι. Ίσως γι’ αυτό αυξήθηκαν τα περιστατικά από όταν ανοίξαμε».