Εκάλη: Διάρρηξη σε μεζονέτα Ελληνοαμερικανου επιχειρηματία

Διάρρηξη με κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης μεζονέτας στην Εκάλη με τούς δράστες να έχουν αποσπάσει περισσότερες από €150.000

Με το σύστημα συναγερμού να ηχεί το οποίο ξήλωσαν οι διαρρήκτες με ένα ενοικιαζόμενο Seat Leon, εχουν καταγραφεί εξωτερικά της μεζονέτας και εισέβαλλαν (16/05-22.00) στη μία ώρα απουσίας του ελληνοαμερικανου επιχειρηματία Πάρη Κομνημού. Αφού παραβιασαν την κλειδαριά στη γκαραζόπορτα της εισόδου βρήκαν πρόσβαση στο χώρο, έσπασαν την κεντρική είσοδο και εισέβαλλαν στο εσωτερικό.

Από τον ισόγειο χώρο του οικήματος οι διαρρήκτες ερεύνησαν όλους τους χώρους της μεζονέτας για χρήματα και κοσμήματα,  μέσα σε 6′ , όπως έχει καταγραφεί από τις 20 εγκατεστημένες κάμερες ασφαλείας στην εγκατάσταση. Σύμφωνα με την καταγγελία του ελληνοαμερικανου επιχειρηματία εντόπισαν περισσότερα από €120.000 σε μετρητά, και κοσμήματα της οικογένειας η αξία των οποίων ξεπερνά τις €40.000 .

Ο Πάρης Κομνημός είναι ιδρυτής της PROELECTRO LTD, με επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα για περισσότερο απο 20 χρονια. Ελληνοαμερικανός γεννημένος στη Δυτική Βιρτζίνια των Η.Π.Α ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, επέστρεψε στην Ελλάδα (1997) όπου ίδρυσε την εταιρεία Future Lightning, στον τομέα των ηλεκτρομηχανικών εγκαταστάσεων. Είναι ανάδοχος έργων στον τομέα της διοργάνωσης εκδηλώσεων και εκθέσεων, και συνεργάζεται  με επιχειρηματικούς ομίλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όπως ανέφερε ο Πάρης Κομνηνός, πριν από τέσσερα χρόνια είχε υποστεί διάρρηξη στην επιχείρησή του, με τους δράστες να έχουν αποσπάσει χρηματοκιβώτιο και επαγγελματικό υλικό της.

Προανάκριση για τη διάρρηξη και κλοπή από τη μεζονέτα της οικίας, διενεργεί Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής.