Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο αντικαρκινικό νοσοκομείο “Άγιος Σάββας”- Αναζητήσεις από πληρώματα της ΕΛΑΣ

Παρέμβαση μελών της αναρχικής συλλογικότητας στο αντικαρκινικό Νοσοκομείο απέναντι από το Μέγαρο της ΓΑΔΑ, αποχώρησαν χωρίς ο αστυνομικός σκοπός να αντιληφθεί το παραμικρό

Στο (ευαίσθητο) αντικαρκινικό Νοσοκομείο Άγιος Σάββας, μικρή ομάδα του Ρουβίκωνα, μετέβη και μέλη της αναρχικής συλλογικότητας, πραγματοποίησαν παρέμβαση διαμαρτυρίας. Το Κέντρο της ΑΔ ενημερώθηκε (30/10-14.10), το προσωπικό σχετικά για την παρέμβαση, κι ενώ τα άτομα είχαν ήδη αποχωρήσεις από το χώρο. Ωστόσο κανείς δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει χρονικά την παρέμαβαση της συλλογικότητας, ενώ και ο αστυνομικός σκοπός του ΑΜΑ από την πλευρά της Δημητσάνας – απένατι από το αντικαρκινικό Νοσοκομείο- δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό παρά μόνο όταν πλήρωμα της ΔΙΑΣ που μετέβη στο σημείο για διακρίβωση του περιστατικού, ενημερώθηκε για την .. παρέμβαση της αναρχικής συλλογικότητας.
Κείμενο ανάληψης ευθύνης της παρέμβασής τους ανήρτησαν σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου μέλη της αναρχικής συλλογικότητας.
Με εντολή για ανάπτυξη δυνάμεων στο τρίγωνο Προσφυγικά, Δεγλερη και Λουκάρεως τα πληρώματα της ΑΔ ενεργούν αναζητήσεις για τα άτομα που προχώρησαν στην παρέμβαση, χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν τα άτομα που συμμετείχαν στην παρέμβαση.