Παράσταση πολιτικής αγωγής δήλωσε ο πατέρας της Εφοριακού- Το GPS έδειξε το σημείο που βρισκόταν το ΤΑΧΙ του

Παράσταση πολιτικής αγωγής κατέθεσε ο δικηγόρος του Κώστα Ζέμπερη, εκπροσωπώντας τον πατέρα της 32άχρονης Εφοριακού ο οποίος βρέθηκε και πάλι στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

“Κατ’εντολή του πατέρα της άτυχης κοπέλας δηλώσαμε παράσταση πολιτικής αγωγής. Ο πατέρας ήταν πράγματι σε σοκ, δεν είπε ψέματα. Μπορεί να φαίνεται τραγική σύμπτωση αλλά πράγματι πέρασε από το Β’ Νεκροταφείο” δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας.

Σύμφωνα με το συνήγορο του πατέρα της 32άχρονης την ώρα του φόνου βρισκόταν στην περιοχή του Ζωγράφου.

Σε ερώτηση που δέχθηκε, για τη διαδρομή που ακολούθησε με το ΤΑΧΙ και την παρουσία του Κώστα Ζέμπερη, υποστήριξε ότι, “Όταν πέρασε λοιπόν, πράγματι πήρε κάποιον άνθρωπο. Τον πήρε από το νεκροταφείο και τον μετέφερε στον Λόφο Σκουζέ. Γνωρίζουμε και τη διεύθυνση. Το σημαντικό στοιχείο είναι ότι το ταξί είχε μηχάνημα τηλεματικής που σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης του ταξί είχε δύο οδηγούς στο ταξί. Μπορούσε λοιπόν ανά πάσα στιγμή να βλέπει τη διαδρομή που έκανε το ταξί. Ο πατέρας λοιπόν, είπε όλη την αλήθεια. Παρέλαβε λοιπόν το ταξί από τον άλλο οδηγό στις 16:55, από τον Κολωνό. Άρα δεν συμπίπτει με την ώρα του εγκλήματος. Πέρασε Ζωγράφου, Καισαριανή, Κέντρο, στις 19:30 πήγε στην Ευελπίδων, στις 20:10 πήγε Κολωνάκι-Μαρούσι, έκανε τη διαδρομή Κηφισίας, Σπύρου Λούη προς Περισσό και πήγε και παρέλαβε άνθρωπο από την είσοδο του Β’ Νεκροταφείου στις 20:56”.

Ο ιδιοκτήτης του ΤΑΧΙ έχει μηχάνημα τηλεματικής και έχει καταγραφεί η πορεία του Κώστα Ζέμπερη.

Ο συνήγορος, απέδωσε στην ψυχική σύγχυση του πατέρα την απόκλιση στην ώρα που ο ίδιος ανέφερε ότι βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος. «Όλα αυτά τα υπονοούμενα που έχουν ειπωθεί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Είναι όλες οι ώρες καταγεγραμμένες επακριβώς στο μηχάνημα της τηλεματικής», κατέληξε.

Όσον αφορά «τις υπόνοιες που έχουν δημιουργηθεί» για τον πατέρα, ο Απόστολος Λύτρας διαβεβαίωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα. «Από πληροφορίες δικές μου έχουν λήξει οι έρευνες της αστυνομίας για αυτό το θέμα. Θα συνεχιστούν οι έρευνες στον φιλικό κύκλο και σε άλλα ενδεχόμενα» κατέληξε ο δικηγόρος του πατέρας της Εφοριακού.

Νωρίτερα ο Απόστολος Λύτρας είχε πάρει αποστάσεις από τις δημόσιες δηλώσεις του πατέρα της 32άχρονης Εφοριακού, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν ήμουν σύμφωνος όταν έκανε τις δηλώσεις, δεν τον είχα αναλάβει».