Παραπονούμενος ο Τόσκας: «Στο ΑΕΚ ΠΑΟΚ στο Βόλο το 2017, έβριζαν τον Υπουργό για μια εβδομάδα»

Με αφορμή τα επεισόδια στον τελικό κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, ο πρώην αναπληρωτής Υπουργος Εσωτερικών θέματα Προστασίας του Πολίτη, με ανάρτηση του σχολίασε με αναδρομή στον τελικό κυπέλου στο Βόλο επί θητείας του

Με αναρτηση του ο Νίκος Τόσκας σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε και στον τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στον Βόλο – επί θητείας του- το 2017, αποδίδοντας «περιορισμένα επεισόδια» τα οσα έκτροπα σημειώθηκαν στη γέφυρα του Βόλου.

«Απλά να θυμίσω ότι στον τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στον Βόλο το 2017, για περιορισμένα επεισόδια, τα κανάλια έβριζαν τον υπουργό επί μια εβδομάδα…» σχολίασε ο Νίκος Τοσκας.

Ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση  με τον ΠΑΟΚ (21/05) κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας επικρατώντας με 1-0, στο ΟΑΚΑ. Ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση ενώ ο τελικός διεκόπη αρκετές φορές, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται στις τρεις ώρες απο την έναρξη του αγώνα λόγω επεισοδίων. Από την Αστυνομία πραγματοποιήθηκαν 17 συλλήψεις ενώ ταυτοποίηση από κάμερες ασφαλείας αναμένεται να επιφέρει και άλλες συλλήψεις.