“Παραιτηθείτε, δεν μας εκφράζετε, μας ξεφτιλίσατε”

“Να τους χαίρεστε κύριε Πρωθυπουργέ. “Στρατηγοί” που φοβούνται να μπουν στην “μάχη” συνιστούν την χειρότερη συνταγή για την πτώση του ηθικού των υφισταμένων τους και ολόκληρου του “στρατεύματος “.

ΥΨΗΛΗ_ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ
Συνδικαλιστές που – ξέροντας εκ των προτέρων την εξέλιξη – τους παρασύρει τελικά να ονειρεύονται υποψηφιότητα βουλευτή , δεν εκφράζουν τους αστυνομικούς αλλά τελικά , εκμεταλλεύονται την θέση τους .
Στρατηγοί χωρίς ικανότητες ¨υψηλής στρατηγικής ¨ … δεν το σχολιάζουμε .
Όλους βόλευε και βολεύει η ακύρωση της εκδηλώσεις στα Εξάρχεια .
Δειλιάσατε οι μεν “τσάμπα μάγκες οι δε ? . Βάλατε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να ¨σκοτωθούν μεταξύ τους ¨ , επιβεβαιώσατε στην κοινή γνώμη το στρατηγικό άβατο των Εξαρχείων , δώσατε “λαβή στις πολιτικές δυνάμεις για “κοκορομαχίες ” , μα το χειρότερο , μας ξεφτιλίσατε .
Τι κάνατε τελικά αμφότεροι ? μια τρύπα στο νερό !!
Η πτώση του ηθικού στην αστυνομία που δρομολογήθηκε θα μετατραπεί σε μεγάλη ανασφάλεια στην κοινωνία , και θα αποβεί τελικά σε βάρος της .
Η εγκληματικότητα σε όλα τα επίπεδα θα “ενθαρρυνθεί ” αφού βλέπει ένα κράτος να φοβάται και να μην μπορεί να συντονιστεί , οι χώροι των αντιεξουσιαστών θα πανηγυρίζουν για μήνες και θα ισχυροποιηθούν σε όλη την Ελλάδα. Θα νιώσουν πιο άνετοι στον κόσμο τους και θα παρατείνουν την παραμονή τους εκεί , σε βάρος των ζωών τους και σε βάρος της κοινωνίας.
Αυτό θέλουμε ? Περισσότερη νεολαία σε “χαμένες γενιές ” με δική τους τάχα μου ευθύνη ?
Η επιβεβαίωση του στρατηγικού άβατου των Εξαρχείων θα κλιμακώσει τις επιθέσεις με μολότοφ και θα κινδυνέψουν περισσότεροι αστυνομικοί με ευθύνη σας . Τα επεισόδια που βλέπουμε θα ενταθούν τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες με θύμα την κοινωνική ομαλότητα .
Κάθε επεισόδιο από εδώ και πέρα , κάθε μολότοφ που θα ρίπτεται σε βάρος αστυνομικών , κάθε βιαιότητα και βανδαλισμός , θα έχει ενθαρρυνθεί από την δική σας απόφαση να ακυρώσετε την εν λόγω εκδήλωση και από την ασυνεννοησία σας .
Εξετάζουμε το ενδεχόμενο υποβολής μήνυσης , κατά παντός υπευθύνου.
Εκτός εάν επανέλθετε ως ¨συντεταγμένη πολιτεία ¨ που μπορεί να εγγυηθεί ¨ανοικτές πόλεις για όλους ¨
Ας πούμε ότι … βιαστήκατε κάπως “!!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΝΟΜΕΥΣΗΣ