Επείγουσα συνοδεία οχήματος με ανήλικο τραυματία για “Παίδων”, άλλαξε δρομολόγιο .. λογω αντιεξουσιαστών

Την επείγουσα μεταφορά ανήλικου στο Νοσοκομείο Παίδων ζήτησαν από την Άμεση Δράση.. Δεν υπολόγιζαν ωστόσο τη συγκέντρωση αντιεξουσιαστών.

Όπως μας ενημερώνει ενστολος αναγνωστης του Nantiareport- το τζιπ Maverick από τον Πειραιά μεταφέρει (29/06-21.40) ανήλικο για το Νοσοκομείο Παιδιατρικό Νοσοκομείο. Ωστόσο η κίνηση και το επείγον της κατάστασης αναγκάζει τον οδηγό να καλέσει στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης ενώ το όχημα προσεγγίζει την πλατεία Καραϊσκάκη ώστε με τη συνδρομή πληρωμάτων της Άμεσης Δράσης να γίνει πιο άμεση η μεταφορά του ανηλίκου στο Νοσοκομείο.

Τα δίκυκλα προσεγγίζουν το σημείο και παραλαμβάνουν το όχημα όταν η διαβίβαση του κέντρου τους ενημερώνει να μεταβούν στο “Παίδων” με το δρομολόγιο να αποφεύγει τη Μάρνης και την Πατησίων καθώς στην πλατεία Εξαρχείων από νωρίς έχουν συγκεντρωθεί -μεγάλος αριθμός -άτομα του “χωρου”.

Από νωρίς η διέλευση πεζών περιπολιών και εποχούμενων πληρωμάτων της ΕΛΑΣ- έχουν λάβει εντολή να αποφεύγουν την κίνηση επι της Πατησίων και στην περίμετρο των Εξαρχείων καθώς στην πλατεία υπάρχει σε εξέλιξη συγκέντρωση ατόμων του “χωρου”.

Να σημειωθεί οτι με βούληση της πολιτικής ηγεσίας και υπογραφή της αποφαση απαγόρευσης του Αττικάρχη, απο τις 06.00πμ (29/06) έως και τα μεσάνυχτα, έχει απαγορευτεί η συγκέντρωση σε δρόμους που ορίζουν το κέντρο πόλης Αθηνών μεταξύ των οποίων και η περιοχή των Εξαρχείων.

[pdf-embedder url=”http://www.nantiareport.gr/wp-content/uploads/2017/06/ΩΔ5Ε465ΧΘ7-ΡΝΘ.pdf” title=”ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ_ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΛΕΙΣ_ΠΟΑΣΥ”]

Εκτός βέβαια και αν η απαγόρευση αφορούσε αποκλειστικά και μονο τους ενστολους και μελη της ΠΟΑΣΥ, καθώς κρίθηκε ότι θα διαταρασσαν την …δημοσια τάξη και Ασφάλεια.. και δεν περιλαμβάνει απαγόρευση για τους… αντιεξουσιαστές..