Παραδόθηκε ο δράστης της διπλής δολοφονίας του Κορυδαλλού.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο της Λ.Αλεξάνδρας, εμφανίστηκε ο 63χρονος συνταξιούχος ναυτικός, ως κατ ομολογίαν δράστης της διπλής δολοφονίας της 57χρονη αδερφή του και τον 55χρονο γαμπρό του, έξω από το σπίτι τους (12/02) στον Κορυδαλλό.

Τέσσερις ημέρες, οι Αρχές αναζητούσαν τον 63χρονο συνταξιούχο ναυτικό, ως δραστη της διλπλης δολοδονιας πρωί της περασμένης Τρίτης(10/02),  της 57χρονης αδερφής του και τον 55χρονου γαμπρού του, στο σπίτι του στην οδό Κρέσνας στον Κορυδαλλό.
Στο τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής (14/02) ομολόγησε την πράξη του, κι επιβεβαίωσε ωστόσο τις κακές σχέσεις τους και τους συνεχείς τσακωμούς.
Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής ενημερώθηκαν για χρόνια δικαστική διαμάχη των δύο αδελφών, για τη διαμοίραση των περιουσιακών στοιχείων της οικογένειας, με έντονους καβγάδες, οι οποίοι είχαν οδηγήσει το ζευγάρι να μετακομίσει εκτός του ιδιόκτητου διώροφου στον Κορυδαλλό.
Ωστοσο σχεδόν καθημερινά το ζευγαρι επισκεπτόταν το διαμέρισμα για να ταΐζουν το σκύλο, που δεν μπορούσαν να έχουν μαζί τους στη νέα τους κατοικία και να φροντίζουν το διαμέρισμα.
Το πρωί της περασμένης Τρίτης(10/02- 08.30) έπειτα απο έναν ακόμη έντονο καυγά η 57χρονη διακοσμήτρια συναντήθηκε με τον αδερφό της με τον οποίο διαπληκτίστηκε έντονα. Ο 63χρονος την πυροβόλησε και στο άκουσμα των πυροβολισμών βγήκε από το διαμέρισμα και ο 55χρονος σύζυγός της, προκειμένου να δει τι συνέβαινε και δέχθηκε και εκείνος τα δολοφονικά πυρά. Ο δράστης σύμφωνα με μαρτυρίες επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του, και διέφυγε.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν το πυροβόλο όπλο, με το οποίο διαπράχθηκε η διπλή ανθρωποκτονία, ενω εντοπίσθηκε και το αυτοκίνητό του συνταξιούχου ναυτικού στη Λ. Θηβών- Νίκαια, χωρίς όμως να εντοπιστεί ο ύποπτος, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου (14/02) παραδόθηκε αυτοβούλως στις αρμόδιες διωκτικές αρχές και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport