Παλαμάς, Καρδίτσας: Μέλη της ΟΠΚΕ σε εθελοντική συνδρομή στις πληγείσες περιοχές παρείχαν Πρώτες Βοήθειες σε στέλεχος του στρατού που τραυματίσθηκε

Οι Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ σε εθελοντική απόσπαση στην Καρδίτσα για να συνδράμουν στις πλημμύρες, παρείχαν Πρώτες Βοήθειες σε στέλεχος του ΕΣ και μετέφεραν τον τραυματία στο Νοσοκομείο

Οι Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ απο την Αθήνα,  σε εποχούμενη περιπολία (11/09-12.49) στην περιοχή του Παλαμά Καρδίτσας, εντόπισαν άνδρα στέλεχος του ΕΣ ο οποίος έφερε βαθύ αιμορραγικό τραύμα στο ύψος του πήχη.

Καθώς είχαν ανάλογη εκπαίδευση σε Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από την Υπηρεσία τους συνένδραμαν τον τραυματία. Άμεσα οι Αστυνομικοί παρείχαν στον τραυματία Πρώτες Βοήθειες με αιμοστατική αντιμετώπιση και με ενημέρωση του τοπικού Κέντρου Υγείας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας σε απόσταση 24χλμ. από το χωριό του Παλαμά.

Όπως επεσήμαναν οι γιατροί που περιέθαλψαν τον τραυματία,  η συνδρομή των αστυνομικών ήταν καθοριστική για την πορεία της υγείας του τραυματία.