Λαμία: Ο δήμαρχος Λαμιέων, κατήγγειλε σε τηλεοπτική εκπομπή απειλές για τη ζωή του και δέχθηκε επίθεση με πέτρες στο όχημά του

Από το συγκεκριμένο σημείο λίγα λεπτά νωρίτερα είχε διέλθει αυτοκίνητο τις Ασφάλειας Λαμίας χωρίς να έχει εντοπίσει ύποπτες παρουσίες

Επίθεση με πέτρες δέχθηκε ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του με το όχημά του, μετά από τηλεοπτική εκπομπή (19/09-01.00)

Άγνωστοι, που αναζητά η αστυνομία, επιτέθηκαν με πέτρες και προκάλεσαν θραύση στο παρμπρίζ του συνοδηγού, στο αυτοκινήτο που οδηγούσε ο Δήμαρχος Λαμιέων. Ο δράστης σύμφωνα με την καταγγελία του, ανέπτυξε ταχύτητα και αποχώρησε από το σημείο.

Οπως ανέφερε στους Αστυνομικούς της Ασφάλειας λίγα λεπτά νωρίτερα, είχε χωρίσει από το συνεργάτη του και κατευθύνοταν για το σπίτι του.

Ο δήμαρχος Λαμίας μία ώρα πριν κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής είχε καταγγείλει απειλές για τη ζωή του και την οικογένειά του ενώ σημείωσε εμφατικά ότι «τρεις φορές έχει πάει στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Λαμίας και έχει καταθέσει σχετική μηνυτήρια αναφορά για απειλές» και »είναι σε εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση».

Ο ίδιος κατηγόρησε ευθέως τον υποψήφιο Δήμαρχο Πανουργιά Παπαϊωάννου για τη διαμόρφωση του πολιτικού κλίματος στην περιοχή.

Ο Θύμιος Καραΐσκος μίλησε για «δολοφονική σε βαρος του ενέδρα» και ζήτησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Οι αστυνομικοί αναζητούν μέσα από κάμερες στην ευρύτερη περιοχή να διαπιστώσουν ύποπτες κινήσεις ατόμων ή αυτοκινήτων χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχουν προκύψει ευρήματα.

Από το συγκεκριμένο σημείο λίγα λεπτά νωρίτερα είχε διέλθει αυτοκίνητο τις Ασφάλειας Λαμίας χωρίς να έχει εντοπίσει ύποπτες παρουσίες.  Προανάκριση διενεργεί η Υποδιευθυνση Ασφαλείας Λαμίας.