Παλαιοβράχα Φθιώτιδας: Πυροβόλησε αδέσποτα έξω από το σπίτι του και σκάγια τραυμάτισαν 13άχρονη τον πατέρα και τη θεία της

Πυροβόλησε με καραμπίνα έξω από το σπίτι του, για να απομακρύνει αγέλη αδέσποτων σκύλων. Τα σκάγια εποστρακίστηκαν και τραυμάτισαν τα μελη οικογένειας σε μπαλκόνι της γειτονικής οικίας.

Οι 57άχρονος, άνεργος κάτοικος της περιοχής, βρισκόταν στο σπίτι του (14/07-21.00) στην Παλαιοβράχα Φθιώτιδας. Αγέλη αδέσποτων σκύλων, βρέθηκε έξω από το σπίτι του 57άχρονου και έντονα ενοχλημένος βγήκε στο μπαλκόνι με καραμπίνα και πυροβόλησε στο οδόστρωμα. Από εποστρακισμό τα σκάγια έπληξαν τα μέλη οικογένειας που είχαν βγει στο μπαλκόνι παρακείμενης οικίας, τραυματίζοντας ελαφρά τη 13άχρονη κόρη της οικογένειας τον πατέρα και τη θεία τής. Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο ΚΥ για τις πρώτες βοήθειες με τη θεία της ανήλικης να έχει τραυματιστεί στο φρύδι (χωρίς να πλήξουν τα σκαγια τον οφθαλμό ) και στο χερι.

Άμεσα ενημερώθηκε το ΑΤ Σπερχειάδα. Σύμφωνα με το Διοικητή της Υπηρεσίας, Α/Δ Γιώργο Σταθοκώστα, “με μεθοδική έρευνα οι Αστυνομικοί της Υπηρεσίας εξακρίβωσαν τα στοιχεία του δράστη, εντοπίσθηκε, προσήχθη και ομολόγησε την πράξη του”

Ο δράστης, καυα την εξέτασή του, φέρεται να ισχυρίζεται ότι πυροβόλησε στον αέρα για να “διωξει” τα ενοχλητικά αδέσποτα, χωρίς να έχει προθεση να τραυματίσει τους συγχωριανούς του,  με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα .