Παλαιό Φάληρο: Σε δυστύχημα αποδίδεται ο θάνατος τον νεαρού σε στύλο υψηλής τάσης της ΔΕΗ- Επιχείρησε να απομακρύνει μια γάτα

Μετά την ταυτοποίηση του πτώματος που ανασύρθηκε από το στύλο υψηλής τάσης της ΔΕΗ στο Παλαιό Φάληρο, οι Αρχές κατέληξαν στις συνθήκες θανάτου του νεαρού

Σε τραγικό δυστύχημα αποδίδεται σύμφωνα με μαρτυρίες, ο θάνατος απο ηλεκτροπληξία στο στύλο υψηλής τάσης της ΔΕΗ στη συμβολή των οδών Αιόλου και Τρίτωνος, στο Παλαιό Φάληρο (19/02) του  26χρονου Απόστολου Φουρνατζόπουλου.

Μαρτυρία περιοίκου αναφέρει ότι ο 26χρονος, επιχείρησε να απομακρύνει μια γάτα που είχε εγκλωβιστεί  και με απερισκεψία, σκαρφάλωσε στο στύλο υψηλής τάσης, με συνέπεια να κεραυνοβοληθεί από ρεύμα υψηλής τάσης.

Οι Πυροσβεστική κλήθηκε από συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας (19/02-03.00), μετά από έκρηξη σε μετασχηματιστή, που προκάλεσε τη διακοπή ρεύματος στην περιοχή. Κατά την άφιξη της εξόδου από τον 8ο ΠΣ, με εννέα πυροσβέστες, δύο οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα, εντοπίσθηκε πάνω στο στύλο υψηλής τάσης του ΔΕΔΔΗΕ, νεκρός νεαρός άνδρας, παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, γιατρός προχώρησε στην αναγγελία θανάτου του.