Παλαιό Φάληρο: Φωτιά σε διαμέρισμα – Απεγκλωβισμός δύο γυναικών από την Πυροσβεστική

Στο έργο κατάσβεσης της φωτιάς έχει κληθεί η Πυροσβεστική, ενώ το οικοδομικό τετράγωνο έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία

(06/02-09.49) Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, σε διαμέρισμα πέμπτου ορόφου πολυκατοικίας στο Παλαιό Φάληρο

Φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Μουσών και Πρωτέως, στο Παλαιό Φάληρο (06/02-07.45). Άμεσα οι ένοικοι απομακρύνθηκαν μόνοι τους, κατεβαίνοντας από το κλιμακοστάσιο , ενώ στο σημείο κλήθηκαν και μετέβησαν οχήματα της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, απεγκλωβίστηκαν δύο γυναίκες, η μια από το μπαλκόνι του διαμερίσματος η οποία φέρει ελαφρά εγκαύματα από το διαμέρισμα της οποία ξεκίνησε η φωτιά και άλλη μια ένοικος από την ταράτσα στην οποία είχε καταφύγει, και αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Και οι δύο μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομείο. Σύμφωνα με τα ευρήματα, και όσα η ηλικιωμένη ένοικος του διαμερίσματος στον πέμπτο όροφο, φέρεται να ανέφερε σε συνενοίκους της , καθώς δεν είχε φως και νερό στο διαμέρισμά της, επιχείρησε να ανάψει ένα κερί , και λόγω αποθήκευσης στο χώρο αντικειμένων- αναφέρουν για την ηλικιωμένη ότι αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας- η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα στο χώρο.

Στο έργο κατάσβεσης της φωτιάς μετέβησαν και ενήργησαν δεκαοκτώ πυροσβέστες με έξι οχήματα. Η κυκλοφορία στην οδό Πρωτέως, από το ύψος της Μουσών, στο Παλαιό Φάληρο, έχει διακοπεί.