Παιανία: Αναζητήσεις για πυγμάχο, ως δράστης βιασμού σε ενδοοικογενειακή, με καταγγελία της συντρόφου του

Αναζητήσεις έχουν εκδοθεί στα στοιχεία αθλητή μαχητικών αθλημάτων, μετά από καταγγελία της συντρόφου του για βιασμό, ξυλοδαρμό και ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr (20/04-21.40) η 22χρονη σύντροφος 25χρονου πυγμάχου, τον κατήγγειλε για βιασμό και ξυλοδαρμό σε βάρος της με τις επιβαρυντικές διατάξεις της ενδοοικογενεικής βίας.  Όπως η καταγγέλλουσα έχει αναφέρει, ο σύντροφός της, μετά από έντονο μεταξύ τους επεισόδιο, τη μετέφερε σε υπαίθριο χώρο πίσω από το γήπεδο της περιχής Γλυκά Νερά, στην Παιανία, όπου της άσκησε βίας και τη βίασε.

Ο πυγμάχος σύμφωνα με την 22χρονη καταγγέλλουσα, είναι έγγαμος και γονέας, και διατηρούν εξωσυζυγική σχέση. Αστυνομικές αναφορές του NantiaReport.gr σημειώνουν ότι κατά το παρελθόν το ζευγάρι έχει απασχολήσει τέσσερις φορές τις Αρχές, σε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και ξυλοδαρμό ενώ ο 25χρονος έχει απασχολήσει υποθέσεις του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Στην 22χρονη καταγγέλλουσα, έχει παρασχεθεί αστυνομική συνδρομή και προστασία, ενώ ο δράστης αναζητείται στο πλαίσιο του Αυτοφώρου. Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας.