Παγκράτι: Πλήρωμα της ΑΔ, εντόπισε καταζητούμενο Αλβανό για ληστεία σε τράπεζα (φωτο)

Η παρατηρητικότητα πληρώματος της ΑΔ για τις κινήσεις στους αναβάτες δικύκλων, μετά από καταδίωξη, είχε δύο συλλήψεις

Οργανωμένοι οπαδοί ομάδας της Αθήνας, οι δύο συλληφθέντες, οι οποίοι εντοπίσθηκαν από πλήρωμα περιπολικού της Α.Δ, με οδηγό Αρχιφύλακα και συνοδό Υπαστυνόμο, σε υπηρεσία εποπτείας (27/10). Οι Αστυνομικοί, εντόπισαν τα δύο δίκυκλα να κινούνται πλησίον της Αμερικάνικης Πρεσβεία από την οδό Κόκκαλη. Με ενημέρωση Κέντρου, ακολούθησε καταδίωξη καθώς οι οδηγοι των δικύκλων δε σταμάτησαν σε σήμα για έλεγχο.

Στην περιοχή του Παγκρατίου οι Αστυνομικοιό ακινητοποίησαν το ένα δίκυκλο ενώ οι επιβαίνοντες πεζή επιχείρησαν διαφυγή, με τους δύο Αστυνομικους να ενεργούν πεζή καταδίωξη και ακινητοποιησαν του δύο αναβάτες του δικύκλου. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν  μαχαίρι και καπνογόνα.

Οι δύο  άνδρες, προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι συνδέονται με σύνδεσμο ομάδας της Αθήνας. Ο Αλβανός, ήταν καταζητούμενος για ληστεία σε τράπεζα και άλλα ποινικά αδικήματα, ενώ για τον ελληνικής καταγωγής συνοδό του, η κατηγορία που του αποδίδεται είναι για την κατοχή των φωτοβολίδων. Οπως προέκυψε οι δύο άνδρες νωρίτερα ήταν μαζί με άλλους οπαδούς της ομάδας τους και παρακολουθούσαν τον ποσφαιρικό αγώνα ΟΣΦΠ- ΑΕΚ .

Οι συλλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα.