Παγκράτι: Πήγε να παραλάβει το όχημα και διαπίστωσε .. κλοπή

Είχε σταθμεύσει το όχημα εν οδώ, στην περιοχή του Παγκρατίου και όταν πήγε να το παραλάβει βρήκε άλλο παρκαρισμένο, και διαπίστωσε ότι το ιδιόκτητο μεταφορικό μέσο που κατείχε.. έχει κλαπεί

(11/01-21.30) Εντοπίσθηκε το μπλε Fiat500, με αναζητήσεις της ΔΙΑΣ, σταθμευμένο σε παρακείμενο σημείο στην ίδια περιοχή. Με εκτίμηση του “modus operandi”, επαγγελματίες διαρρηκτες οχημάτων “μετακίνησαν” το Fiat500 και το έθεσαν υπό επιτήρηση για να διαπιστώσουν αν έχει GPS ή σύστημα “tracker” και περίμεναν.
Σύμφωνα με την τακτική που ακολουθούν οι οργανωμένες συμμορίες διαρρηκτών, αν σε δύο 24ωρα δεν διέκριναν κίνηση, θα το παραλάμβαν για να το μεταφέρουν σε χώρο τους για να προχωρήσουν στη συνέχεια στην αποσυναρμολόγηση του οχήματος και προώθηση στην αγορά.

Άγνωστοι αφαίρεσαν (10/01-22.30) μπλε Fiat500, σταθμευμένο πίσω από την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, επι της Αρριανου στη συμβολή της με την Θεοπομπου, στο Παγκράτι.

Τηλεφωνικά ενημερώθηκε για αναζητήσεις η Άμεση Δράση διαβιβάστηκαν στα πληρώματα βάρδιας ενώ υποβληθηκε και δήλωση κλοπής για το όχημα στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας.