Παγκράτι: Ηλικιωμένος απείλησε με όπλο νεαρή υπάλληλο πρακτορείου και συνεπλάκη με τον πατέρα της

Στο σημείο κλήθηκε περιπολικό ενω ασθενοφόρο παρέλαβε τους τραυματίες. Ο ηλικιωμένος -σύμφωνα με τους περίοικους- έχει προκαλέσει και αλλες φορές σοβαρά επεισόδια με απειλή όπλου.

Η νεαρή υπάλληλος του πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στην οδό Φορμίωνος στο Παγκράτι, άνοιξε την επιχείρηση (22/08) νωρίς το πρωί, και βρισκόταν πίσω από το  γκισέ, όταν εισέβαλλε ο ηλικιωμένος γείτονα ο οποίος κατ επαλάλληψη -σύμφωνα με τους περίοικους- είχε προκαλέσει επεισόδια με απειλή όπλου και τσεκουριού, με οποιον .. διαφωνούσε. Μέσα από το πανοφόρι του, είχε επιμελώς κρυμμένο όπλο το οποίο και υπέδειξε με φραστική απειλή στη νεαρή κοπέλα. Στο χώρο και ο πατέρας της υπαλλήλου, συνεπλάκη με τον ηλικιωμένο και τελικά τον ώθησε να αποχωρήσει. Αιμόφυρτος ο ηλικιωμένος αποχώρησε, πήγε στο σπίτι του και έβγαλε βόλτα το σκύλο του. Περίοικοι ενημέρωσαν την Αστυνομία, καθώς και ο πατέρας της υπαλλήλου, έφερε τραύμα στο πρόσωπο και αιμορραγούσε.

Πλήρωμα περιπολικού μετέβη στο σημείο ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομέιο. Συμφωνα με τους γέιτονες, πριν σχεδόν τρεις μήνες, είχε προκαλέσει επεισόδιο με τους συγγενέις γερόντισσας που πρόσεχε η σύζυγός του και κινήθηκε απειλητικά σε βάρος τους κραδαίνοντας εν οδώ τσεκούρι και όπλο που έφερε στην κατοχή του. Ωστόσο ο φόβος τους είχε αποτρέψει να ενημερώσουν τις Αρχές, σε εκείνο το επεισόδιο.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Παγκρατίου.