Παγκράτι: Επιτέθηκαν σε 17άχρονο και λήστεψαν την οικογένειά του, μέσα στο διαμέρισμά τους

Ανήλικος δέχθηκε επίθεση στη μέση του δρόμου. Τον δέσμευσαν, τον τοποθέτησαν στο πορτ παγκαζ αυτοκινήτου, και με τα κλειδιά του ανοιξαν το διαμέρισμα της οικογένειας και τους λήστεψαν.

Οι γείτονες οικογένειας, ξύπνησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (12/05) από τις φωνές του πατέρα, λίγο μετά τη διαφυγή των δραστών της ληστείας στο διαμέρισμά τους. Με καμερα κατέγραψαν τα όσα ήταν σε εξέλιξη στο δρόμο χωρίς κίνηση, ανάμεσα στα σταθμευμένα αυτοκίνητα στο πυκνοκατοικημένο Παγκράτι, και κάλεσαν την Αστυνομία.

Συμφωνα με την καταγγελία του Μάκη Παπαδάτου, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε επιχείρηση εκτυπώσεων χονδρικής και παροχής υπηρεσιών διαφήμισης και επικοινωνίας, οι δράστες, ακινητοποίησαν τον ανήλικο γιο του ενώ περπατούσε σε δρόμο στου Ζωγράφου. Με βια επιβίβασαν τον 17άχονο στο πορτ-μπαγκαζ αυτοκινήτου και τον μετέφεραν στο διαμέρισμα της οικογένειας στο Παγκράτι. Με τα κλειδιά του αγοριού, άνοιξαν την πόρτα και βρέθηκαν στο εσωτερικό του διαμερίσματος μεσα στο οποίο βρισκόταν ο 55άχρονος πατέρας, με τη σύζυγό του και το 15άχρονο γιο της οικογένειας. Οι δράστες τραυμάτισαν με μαχαίρι τον 55άχρονο ο οποίος όπως αναφέρει, προσπάθησε να προστατεύσει τη σύζυγο και τα παιδιά τους, απέσπασαν μικροαντικείμενα και χρήματα και διέφυγαν.Σε μικρή απόσταση από το διαμέρισμα της οικογένειας, οι δράστες εγκατέλειψαν στην οδό Φιλολάου, το όχημα στο οποίο επέβαιναν. Κατά την εξερέυνηση του οχήματος, δεν απασχολεί ως κλεμμένο, και είναι δηλωμένο στην ιδιοκτησία Αλβανού.

Την υπόθεση έχει αναλάβει ηΑσφάλεια Αττικής.