ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ: “Παρακαλούμε την Αστυνομική Διεύθυνση να μεριμνήσει ώστε κανείς εκτός των κατόχων διαρκείας και προσκλήσεων, να μην έχει πρόσβαση στο γήπεδο”

Ανακοίνωση του ΠΑΣ Λαμία, για μη διάθεση εισητηρίων, με πρόσβαση αποκλειστικά για τους κατόχους διαρκείας στον αγώνα ΛΑΜΙΑ-ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει πως δεν θα προχωρήσει στην έκδοση εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου 17/2/2018 μεταξύ της ομάδας μας και του ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ (17/2, 19.30), για την 22η αγωνιστική της Superleague στο γήπεδο των Φθιωτών

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, οι διαπιστευμένοι αξιωματούχοι του αγώνα και οι κάτοχοι προσκλήσεων, βάσει των συμβάσεων της ομάδας (Super League, χορηγοί κλπ). Ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων μας αλλά και των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, καθως για μας προέχει η προστασία των δύο ομάδων, του γηπέδου της πόλης μας καθώς και των στόχων μας που δεν μπορούν να τεθούν υπό κανέναν κίνδυνο στη συγκυρία αυτή.

«Είναι θέμα της Αστυνομίας», σημειώνουν η ΠΑΕ Λαμίας, ωστόσο εκτιμάται ως δεδομένη η πρόθεση οπαδών του ΠΑΟΚ να βρεθούν στο γήπεδο

Παρακαλούμε την Αστυνομική Διεύθυνση να μεριμνήσει ώστε κανείς εκτός των κατόχων διαρκείας και προσκλήσεων (που πρέπει οπωσδήποτε να φέρουν μαζί τους ένα έγγραφο ταυτοπροσωπίας – ταυτότητα-διαβατήριο) να μην έχει πρόσβαση στο γήπεδο.

Ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο για την κατανόηση”.

Νωρίτερα ο Γιώργος Σαββίδης,  γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ζήτησε από τους φιλάθλους της ομάδας να μην ακολουθήσουν την ομάδα στην Λαμία, στον επικείμενο κίνδυνο για προβοκάτσια.

ΣΑΒΒΙΔΗΣ_INSTAGRAM_ΠΑΟΚ ΑΕΚ
“Ξέρω ότι για αυτό που θα πω, μερικοί θα ξινίσουν, άλλοι θα εκνευριστούν και κάποιοι θα συμφωνήσουν. Όμως η θέση ευθύνης που κατέχω δεν μου δίνει περιθώρια… Σας προτρέπω λοιπόν να μην μεταβεί ΚΑΝΕΝΑΣ στη Λαμία, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος πρόκλησης και προβοκάτσιας. Έμειναν 9 τελικοί και όλοι σας είσαστε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. Μόνομε ενδεχόμενη τιμωρία θα μας στερήσουν αυτό που μας ανήκει. Δεν τους κάνουμε τη χάρη…” επισημαίνει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Σαββίδης.