Κολωνάκι: Συμπλοκή οπαδών DynamoKyiv- Προσαγωγες και συλληψη

Μια σύλληψη και τρεις προσαγωγές από τις Αστυνομικές δυνάμεις Αποκατάστασης Τάξης στη συμπλοκή που προηγήθηκε πέριξ Κολωνακίου από  οπαδους της Dynamo Kyiv.

Με δεκαοκτώ προσαγωγές και μια σύλληψη η Αστυνομία αντεδρασε αμεσα στα επεισόδια που σημειώθηκαν (15/02-16.30) στο Κολωνάκι, όταν οπαδοί της Dynamo Kyiv, η οποία παίζει (15/02-22.05) με την ΑΕΚ, συνεπλάκησαν με πενταμελή παρέα Ρώσων, θαμώνες σε καφετέρια, της Τσακάλωφ.

NANTIAREPORT_ΚΟΛΩΝΑΚΙ_ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ_DYNAMOkyiv20180215_173307

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr οι οπαδοί της Dynamo Kyiv προκάλεσαν καταστροφές σε καφετέρια της Τσακάλωφ στο Κολωνάκι. Προηγήθηκε καυγάς με αδιευκρίνιστη- προς το παρόν – αφορμή, οταν παρέα 5 ατόμων- από πληροφορίες Ρώσοι – θαμώνες στην καφετέρια διαπληκτίστηκαν με διερχομενους συνδεσμίτες Ουκρανούς και ακολούθησαν ρίψεις αντικειμενικών -καρέκλες, τραπέζια, τασάκια κλπ- και συμπλοκή.

Καταγγελία ωστόσο από τον υπεύθυνο της καφετέριας αποδίδει καθυστερημένη ανταπόκριση της Αστυνομίας παρά τις συνεχείς κλήσεις τόσο του ιδίου όσο και άλλων επιχειρηματιών της περιοχής .

NANTIAREPORT_ΚΟΛΩΝΑΚΙ_ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ_DYNAMOkyiv20180215_173234

Αστυνομικές πηγες στο Nantiareport.gr αναφέρουν μαζικές προσαγωγές- και τουλαχιστον μία σύλληψη Ουκρανών -εμπλεκόμενων στο επεισόδιο που προκάλεσε αναστάτωση στο κέντρο της Αθήνας, στον πεζόδρομο της Τσακάλωφ.