Π.ΡΑΛΛΗ: Έχει καταγραφεί σε κάμερες η διαδρομή και το τροχαίο δυστύχημα (ΦΩΤΟ)

Η κάμερας ασφαλείας επιχείρησης αναγράφει την ημερομηνία 15-10-2014, το ρολόι αποτυπώνει την ώρα 10.03.54, δευτερόλεπτα πριν το φονικό τροχαίο δυστύχημα, στο υψος της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, στην Π.Ράλλη.

image

Στο καταγραφικό βίντεο κάμερα ασφαλείας επιχείρησης έχει καταγραφεί η κίνηση του SMART με οδηγό τον 27χρονο Αλβανό Έλβιν Μαρκους- (15/10-10.03.54) δευτερόλεπτα πριν το φονικό τροχαίο, από τη πρώτη σύγκρουση, στην παραβιάσει σηματοδότη, να παρασύρει πεζούς, συγκρούεται με σταθμευμένα αυτοκίνητα, και ανατρέπεται.

Το δυστύχημα, σύμφωνα με πληροφοριακό δελτίο της τροχαίας, από τα καταγραφικά και τις καταθέσεις αυτοπτών, προσδιορίζεται χρονικά περίπου στις 10:05 (15/10) το πρωί, όταν το γκρι μικρό αυτοκίνητο καταγράφεται στον αριθμό 10 της Πέτρου Ράλλη, να συγκρούεται με το ταξί, και αναπτύσσει ταχύτητα. Στο ύψος 24 της Πέτρου Ράλλη χάνει τον έλεγχο παρεκκλίνει της πορειας του δεξιά όπου παρασύρει και διαμελίζει την 31χρονη Ευαγγελία Μάλο μητέρα δύο ανήλικων παιδιών από την Αλβανία, με αυτόπτη το συζυγο της. Συνεχίζει την εκτός ελέγχου πορεία του, προσκρούει σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και μία μοτοσυκλέτα. Παρασύρει τον 23χρονο Αστυφύλακα Αθανάσιο, αποσπασμένο στο Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών στην Αμυγδαλέζα, ο οποίος πήγαινε στη Διεύθυνση Αλλοδαπών προκειμένου να παρακολουθήσει σεμινάρια για την αντιμετώπιση του ιού Έμπολα.
Με το φονικό SMART να παρασύρει τον 61χρονο Σαλάχ Φεϊάλα, από την Αίγυπτο- νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο, με κάταγμα κνήμης και βραχίονα, εκτός κινδύνου.
Τελευταία, παρασύρει γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων, ακρωτηριάζοντας το κάτω άκρο, έχοντας προκαλέσει τραύματα σε ζωτικά όργανα η οποια δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. ΤΡΟΧΑΙΟ_Π.ΡΑΛΛΗ
Δύο νεκροί, τρεις τραυματίες- μεταξυ των οποιων και η γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων, η οποια νοσηλεύεται ακρωτηριασμένη, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, είναι ο μοιραίος απολογισμός.
Πραγματογνώμονας έχει αναλάβει τη διερεύνηση του τροχαίου δυστυχήματα, ενώ προανακριση ενεργεί η τροχαία Καλλιθέας.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport