Π.Ψυχικό: Προσαγωγή υπόπτου για τη δολοφονία του φαρμακοποιού

Στην Ασφάλεια Αττικής έχει προσαχθεί κι εξετάζεται ως ύποπτος 51άχρονος άνδρας για τη δολοφονία του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου έξω από το σπίτι του, στο Ψυχικό.

Με το προανακριτικό υλικά και στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα της Ασφάλειας Αττικής, προέκυψε η εμπλοκή του 51άχρονου, εργολάβου κατασκευών, ο οποίος προσήχθη κι εξετάσθηκε ως ύποπτος για τη δολοφονία του 57άχρονου φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου, μέσα στο όχημα του, έξω από το σπίτι του, στο Π.Ψυχικό (08/09).

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr, ο 51άχρονος φέρεται να  ομολόγησε την πράξη του, καθώς είχε μεγάλες οικονομικές διαφορές -είχε δανειστεί χρηματικό ποσό ύψους #€300.000 από τον φαρμακοποιό- τα οποία όπως δεν επέστρεψε, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στα δικαστήρια με τον 57άχρονο φαρμακοποιό. Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση είχε εκδοθεί απόφαση συντηρητικής κατάσχεσης οικήματος ιδιοκτησίας του 51άχρονου εργολάβου κατασκευών.
Η εξέλιξη ενόχλησε τον εργολάβο κατασκευών, ο οποίος μετέβη (08/09-09.30) στην οικία του φαρμακοποιού, στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Ιωνίας στο Νέο Ψυχικό.

Σύμφωνα με την αυτοψία στη σκηνή εγκλήματος από τους Αστυνομικούς, προέκυψε οτι ένας άνδρας- ταυτοποιήθηκε κατά την Αστυνομική έρευνα στα στοιχεία του 51άχρονου εργολάβου κατασκευών- ειχε προσεγγίσει τον 57άχρονουμ Βασίλη Φλώρο, ενώ έβγαινε με τη μαύρη Mercedes, από το πάρκινγκ της οικίας του.
Μαρτυρίες είχαν αποτυπωθεί σε καταθέσεις που είχε συλλέξει η Ασφάλεια,  και περιέγραφαν ότι ο φαρμακοποιός, ακινητοποίησε το όχημα του και κατέβασε το παράθυρο, καθώς αναγνώρισε τον άνδρα που τον περίμενε στο πεζοδρόμιο.

Στο σημείο της δολοφονίας του φαρμακοποιού δεν εντοπίσθηκαν κάλυκες

Ο δράστης πυροβολεί και ο φαρμακοποιός βγαίνει από το όχημα και σωριάζεται στο οδόστρωμα, με τον 51άχρονο να πυροβολεί ακόμα δυο φορές.

Τρεις βολίδες από το όπλο του δράστη έχουν πλήξει το θύμα στο κεφάλι, το στήθος και την πλάτη

Οι πυροβολισμοί προκάλεσαν αναστάτωση στη γειτονιά και η ιατρός- παθολόγος σύζυγός με την κόρη του φαρμακοποιού να βγαίνουν από το σπίτι, ενώ περίοικοι ενημερώνουν την Αστυνομία. Ο 57άχρονος Βασίλης Φλώρος, ήταν ήδη νεκρός.

Ο 51άχρονος εργολάβος κατασκευών, πρόκειται να μεταγχθεί ενώπιον του Ανακριτή (26/09).