Π.Γεωργιάδη: Περί "Διεθνούς Μ**", στη "διάκριση των εκπροσώπων της".

Μετά την 6μήνες καταδίκη του, με αναστολή, κείμενο του Πολύκαρπου Γεωργιάδη για τη σύλλήψή του, δημοσιεύτηκε (22/10- 00.04) στον διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ελέυθερων ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Είναι φανερό ότι υπάρχει μια Διεθνής της Μαλακίας, Και αρχίζουμε να διακρίνουμε τους εκπροσώπους της»- Γκυ Ντεμπόρ, επιλέγει ως εισαγωγή στην επιστολή του, ο Πολύκαρπος Γεωργιάδης.
Ειχε προηγηθει η σύλληψη του νεαρού αντιεξουσιαστή (21/10- 06.00)κατάδικου ως συνεργός του Βασίλη Παλαιοκώστα, στην απαγωγή του επιχειρηματία Γ.Μυλωνά (2008, στο αεροδρόμιο ΕΛ. Βενιζέλος, με προορισμό τις Βρυξέλλες, όπου μαζι με φίλη του, θα συμμετείχαν κατά δήλωσή του, “σε προγραμματισμένη εκδήλωση της Διεθνούς Κόκκινης Βοήθειας”.
Στο αυτόφωρο μονομελές (21/10-18.00) του επιβλήθηκε 6μηνη ποινή φυλάκισης με αναστολή  και σε έναν παραληρηματικό κείμενο, εκφράζει τη στήριξη του, στον τρομοκράτη Αντώνη Σταμπούλο, ενώ αλολουθει επιθετική στάση στην απόφαση για την “κομμένη” παρέμβαση του επίσης τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη, στο “Αναρχικό Συνέδριο” του Κ*ΒΟΞ.
“Θεωρώ, λοιπόν, πως η τελευταία περίπτωση με τη σύλληψή μου δεν μπορεί να νοηθεί έξω από αυτό το πλαίσιο του επελαύνοντα αυταρχισμού της κρατικής εξουσίας. Το αστικό κράτος για να εξυπηρετήσει το κεφάλαιο δεν θα διστάσει να πουλήσει ακόμα και τον παρθενικό του υμένα στον διάολο: τη δημοκρατία (τους)” καταλήγει το κείμενο και υπογράφει “Πολύκαρπος Γεωργιάδης, 21-10-2014”.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport