Π.Φάληρο: Συνελήφθησαν Γεωργιανοί για μπαραζ διαρρήξεων

Συνελήφθησαν τρεις Γεωργιανοί στο Π.Φάληρο για μπαράζ διαρρήξεων σε διαμερίσματα. Εξετάζονται για να εξακριβωθεί η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Εισήλθαν σε διαμέρισμα (25/10) αφού παραβίασαν την εξωτερική είσοδο. Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί και από την άμεση ανταπόκριση της Αστυνομίας συνελήφθησαν οι τρεις δράστες .

Οι δράστες είχαν έντονη δραστηριότητα στην περιοχή του Π.Φαληρου.

Οι τρεις Γεωργιανοί, επιχείρησαν, να εισβάλουν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της Αρτέμιδος στο Π.Φαληρο, όταν έγιναν αντιληπτοί οι δύο εκ των δραστών τράπηκαν σε φυγή. Από την ανταπόκριση πληρώματος της Άμεσης Δράσης συνέλαβαν τον έναν από τους διαρρήκτες στο σημείο. Ακολούθησε καταδίωση σχεδον για 40λεπτά και οι Αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν και τούς  δύο συνεργούς του.

Κατα την εξακρίβωση στοιχείων τους, προέκυψε ότι είχαν απασχολήσει τις Αρχές, καθώς ένας είχε κριθεί δραπέτης φυλακών και κυκλοφορούσε με πλαστά χαρτιά ενώ για τον συνεργό του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για κακουργήματα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις. Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Π.Φαλήρου.