Π.ΦΑΛΗΡΟ: Ρομά οι δολοφόνοι της 85άχρονης

Δύο Ρομά προσδιορίσθηκαν οι δράστες της δολοφονίας της 85χρονης στο Παλαιό Φάληρο (06/11).

Η υπέργηρη γυναίκα είχε είχε εντοπισθεί νεκρή μέσα στο ισόγειο διαμέρισμά της (06/11), στην οδό Ναυσικάς, στο Π.Φάληρο. Ο γιος της ηλικιωμένης, αναζητούσε τη μητέρα του στο τηλέφωνο, χωρίς να έχει επικοινωνία μαζί της.
Δραστες εχουν προσδιορισθεί δυο Ρομά, πρόκειται για έναν 21 ετών και έναν 17άχρονο. Ο 21άχρονος συνελήφθη (12/11) από Αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασϕάλειας Αττικής, για κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες ενώ ο 17άχρονος συνεργός τους αναζητείται.
Κατα την προνάκριση ομολόγησε ο 21άχρονος, οτι απο κοινού με τον 17άχρονο είχαν δολοφονήσει την 85χρονη με κίνητρο τη ληστεία. Σε αναπαράσταση του εγκλήματος (17/11) προέκυψε ότι αρχικά οι δυο Ρομα χτύπησαν το κουδούνι και, όταν άνοιξε η γερόντισα την πόρτα, εισέβαλαν με τη βία. Ο 17άχρονος ακινητοποίησε τη γερόντισα, μπήκε στο υπνοδωμάτιο και έψαξε για χρήματα. Με 27 μαχαιριές κατάφεραν πολλαπλά πλήγματα στην ηλικιωμένη.
Τσάντα με τετρακόσια ευρώ, ηταν τα χρήματα που απέσπασαν από το διαμέρισμα της 85άχρονης.
Ο γιος της είχε εντοπίσει νεκρή τη μητέρα του (06/11- 13:15) καθισμένη σε πολυθρόνα φιμωμένη με ένα πανί. Ο ιατροδικαστής, εντόπισε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στη σορό της υπέργηρης γυναίκας, ενώ στην ιατροδικαστή έκθεση, προσδιορίζει 27 τραύματα από μαχαίρι, τα οποία επέφεραν το θάνατο. ε διάϕορες περιοχές της Αττικής
Έχουν εξιχνιασθεί δύο περιπτώσεις ληστειών και εννέα διαρρήξεων.
Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέαο ανήλικος συνεργός του, αναζητείται.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport