“Όταν η υπηρεσιακή διαδρομή και η προσωπική αξιοπρέπεια, συνθέτουν το αστυνομικό ήθος”

Παρόν στις επερχόμενες εκλογές των Αστυνομικών δηλώνει Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ

“Όταν η υπηρεσιακή διαδρομή και η προσωπική αξιοπρέπεια, συνθέτουν το ακριβό αστυνομικό ήθος και το θέτουν, λόγω και έργω, στην υπηρεσία του αστυνομικού καθήκοντος, τότε οι πιέσεις που ασκούνται, οι μεθοδεύσεις οι άδικες που δρομολογούνται, σε πληγώνουν αλλά δε σε σκοτώνουν, σε κάνουν πιο σοφό, πιο ανεκτικό πιο δυνατό.
Αυτή την εμπειρία και αυτή τη δύναμη, που συμπληρώνει και αρτιώνει τον παραδοσιακό αξιακό μας κώδικα και αναβαθμίζει την αστυνομική ιδιότητα και την άδολη συναδελφικότητα, θέλω με όλες μου τις δυνάμεις, να θέσω στην υπηρεσία όλων των συναδέλφων μου και κυρίως των αδυνάμων, των σεμνών και διακριτικών, που σε πείσμα των πονηρών μας καιρών, ασκούν το λειτούργημα τους με ευσυνειδησία και σεμνότητα, ανιδιοτέλεια και εντιμότητα.
Σε όλους εκείνους τους ανθρώπους τους απλούς, τους αθόρυβους και δημιουργικούς, που προσβλέπουν στην υπηρεσιακή τους βέβαια καταξίωση και στην έξωθεν καλή μαρτυρία, αλλά πρωτίστως και κυρίως στην προσωπική τους αυτοκατάφαση και στην έσωθεν επιδοκιμασία.
Με αυτόν τον προσανατολισμό,θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές της ενώσεως αστυνομικών υπαλλήλων Αθηνών (7, 8, 9, 10, 11 Ιουνίου) με το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (ΕΚΑ).
Καλώ όλους τους συναδέλφους να με στηρίξουν με την ψήφο τους και τον αγώνα τους, για το κοινό αστυνομικό μας όραμα και τις κοινες ηθικες αξιες και αρχές που μας εκφράζουν και μας ενώνουν”, Α/Β Σπύρος Ψυχογυιος.