Όταν οι αρνητές των Αρχών προσφεύγουν στα ένδικα μέσα της Πολιτείας- Αναρχικοί μηνύουν την Αντιτρομοκρατική

Το νεοαντάρτικο πόλης και η γενιά της νεοτρομοκρατιας, με άρνηση στις Αρχές και τους Θεσμούς της Πολιτείας, ως απόλυτα συστημικοί εκφραστές προσφεύγουν στα ένδικα μέσα και προαναγγέλλουν μηνύσεις, τώρα και…. στην Αντιτρομοκρατική

Με την ιδεολογικά ανατρεπτική κίνηση για τους εκφραστές και υποστηρικτές του αντιεξουσιαστικού χώρου, μέλη της αναρχικής συλλογικότητας “Μασόβκα”, ακολουθούν την πρακτική που πρόσφατα επέλεξε και καταδικασμένος ομοϊδεάτης τους, να υποβάλλουν μηνύσεις και προσφέρουν κατά της … Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας όπως προανήγγειλε σε λογαριασμό που διατηρούν στα κοινωνικά δίκτυα.

Είχε προηγηθεί καταγγελία σε μέσο υποστήριξης του “χώρου” από τον κατηγορούμενο και μέλος της “Μασόβκα” Άρη Παπαζαχαρουδάκη, ο οποίος είχε συλληφθεί από την Αντιτρομοκρατική για την επίθεση στον αστυνομικο της ΔΡΑΣΗ στη Νέα Σμύρνη και κατήγγειλε ότι βασανίστηκε στα γραφεία της ΔΑΕΕΒ.

Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας “Μασόβκα”, σε κείμενο το οποίο δημοσίευσαν σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου, «…Μετά την απαγωγή και τον βασανισμό του συντρόφου μας Άρη Παπαζαχαρουδάκη από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία και αφότου βεβαιωθήκαμε ότι είναι ελεύθερος, έξω, μαζί μας, αμέσως βρεθήκαμε αντιμέτωποι με ένα παραδοσιακό ηθικό δίλημμα. (..) Μας πρόλαβε ο σύντροφός μας όταν και βγήκε επώνυμα με το θάρρος του ονόματος και του προσώπου του να καταγγείλει όσα συνέβησαν σε αυτόν και τον συγκατηγορούμενο αδερφικό του φίλο και σύντροφό μας Ο.Μ. Εμείς μπορούσαμε μόνο να τον στηρίξουμε στην επιλογή του.  (..) Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε κάτι σπάνιο ακόμη και για εμάς τους ίδιους. (..) Αποφασίσαμε λοιπόν να μηνύσουμε την αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Να μηνύσουμε τη «χώρα που δεν υπάρχει». Τον «αόρατο» 12ο όροφο της ΓΑΔΑ. (…) Πριν προβούμε σε μήνυση, θα αφήσουμε ένα χρονικό διάστημα ώστε να προετοιμάσουμε τα ονόματα, το δικηγορικό τιμ που θα αναλάβει την υπόθεση και τη δημοσιογραφική ομάδα που θα συνδράμει στην ενημέρωση. Θα ψάξουμε τους καλύτερους. Τους εντιμότερους. Τους συμβολικότερους. Και βέβαια, με την προϋπόθεση ότι θα δεχτούν να βάλουν το κεφάλι τους στον ντορβά. Στα αχαρτογράφητα νερά μιας πρωτόγνωρης μήνυσης σε μια υπηρεσία που λειτουργεί στην παρανομία, με όρους μαφίας. (…) Η κατοικία του συντρόφου θα περιφρουρείται συγκεκριμένες ώρες κάθε μέρα.Ο σύντροφός μας δεν θα βρεθεί ξανά μόνος του σε δημόσιο χώρο. Πάντοτε θα συνοδεύεται από μέλη της συλλογικότητας ή άτομα του φιλικού του περιβάλλοντος. Κανείς δεν θα μπορέσει να τον απάγει ξανά ή να τον ξυλοκοπήσει στη μέση του δρόμου. Τουλάχιστον χωρίς να ενημερωθεί η κοινωνία. (..) Είμαστε διατεθειμένοι να το φτάσουμε έως το τέλος. Καμία συντρόφισσα, κανένας σύντροφος, κανένας/μία αλληλέγγυος που θα συμβληθεί στον αγώνα αυτό δεν θα μείνει αβοήθητος και απροστάτευτος»…

NantiaReport.gr Με δεδομένο ότι το Κράτος Δικαίου οφείλει να λειτουργεί σωφρονιστικά είναι η δεύτερη φορά στο πρόσφατο παρελθόν που (και σε αυτή την περίπτωση) πέτυχε! Καθώς επαναφέρει στις συντεταγμένες Αρχές τους δηλωμένους στο αντάρτικο πόλης ως αντιεξουσιαστές οι οποίοι προσφεύγουν στα ένδικα μέσα που η Δημοκρατία και η οργανωμένη Πολιτεία προσφέρει στους νομοταγείς πολίτες.

Τα όσα παραθέτουν τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας “Μασόβκα”, προκαλούν .. τουλάχιστον μειδιάματα.