“Όταν κάποιοι ασχολούνται με τις Κρίσεις, Εμείς ασχολούμαστε με την Αστυνομία”!!!

Ανακοίνωση για την παράσταση διαμαρτυρίας στο ΑΤ Ομονοίας.

“Σήμερα το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών και αντιπρόσωποί της στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. προέβησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Α.Τ. Ομονοίας. Η συμβολική αυτή κίνηση είχε ως στόχο την υποστήριξη στους συναδέλφους που υπηρετούν στο πολύπαθο αυτό Τμήμα με αφορμή το πρόσφατο απαράδεκτο περιστατικό που διαδραματίστηκε μεταξύ συναδέλφων μας  και μεγαλοδημοσιογράφου.

         Η Ένωσή μας από την πρώτη στιγμή βρέθηκε δίπλα στους συναδέλφους που ταλαιπωρήθηκαν άδικα, κατά την άποψή μας, και κατέληξαν στο αυτόφωρο για ένα γνήσιο της υπογραφής, με τόση ευκολία και τους στήριξε με κάθε τρόπο. Είναι πράγματι απορίας άξιο και υποκριτικό την ώρα που το συγκεκριμένο Τμήμα λειτουργεί με τόσα προβλήματα κάποιοι να ψάχνουν ευρηματικούς τρόπους για να δημιουργούν προβλήματα, να κατασκευάσουν κατηγορίες και να εκθέτουν το κύρος της Ελληνικής Αστυνομίας.

         Με αφορμή την παρουσία μας εκεί, μας τέθηκαν από τους συναδέλφους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Επιγραμματικά παρατηρείται μεγάλη έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού και αναλώσιμων υλικών (φωτοτυπικά μηχανήματα, χαρτί Α4, μελάνια κτλ), ενώ οι πολλές προσαγωγές «στοιβάζουν» μεγάλο αριθμό ατόμων υψηλού κινδύνου στον προθάλαμο του γραφείου του Αξιωματικού Υπηρεσίας του Τμήματος με κίνδυνο πιθανές αποδράσεις, γεγονός που προκαλεί και τη δυσφορία των πολιτών που παραμένουν στον ίδιο χώρο. Δυσλειτουργία επίσης παρατηρείται από τις καθημερινές προφορικές εντολές προς τους συναδέλφους για διάθεση σε μέτρα τάξης, παρά τον φόρτο εργασίας τους, δημιουργώντας υπηρεσιακές δυσλειτουργίες. Τέλος, εξαιτίας των προσπαθειών των συναδέλφων με προσωπικά τους έξοδα, η κατάσταση του Τμήματος στον τομέα καθαριότητας είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο.

         Όλοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι οι λύσεις στα προβλήματά μας δεν μπορούν να περιμένουν και σίγουρα δεν επιτρέπεται με πράξεις ή παραλείψεις τους να διευκολύνουν όποιον επιθυμεί να μας επιβαρύνει και με άλλα.

           Υ.Γ. Θα σας ενημερώνουμε πλέον ΕΜΕΙΣ για τις δράσεις μας, δεν χρειάζεται να ρωτάτε ΑΛΛΟΥΣ.

                                           Για το Δ.Σ