“Όπου και να βρισκόμαστε η Ήπειρος είναι μέσα μας”

Το 18ο Ηπειρώτικο Πανηγύρι, υπο τη διοργάνωση του Συλλόγου Ηπειρωτών Αστυνομικών πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Στρατού, στο Γουδί.

“Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 στο Άλσος Στρατού στο Γουδή, το 18ο Ηπειρώτικο πανηγύρι του Συλλόγου Ηπειρωτών Αστυνομικών και Πολιτικών Υπαλλήλων Αττικής.
Τρεις και πλέον χιλιάδες συμπολιτών μας γλέντησαν με την ψυχή τους στους ρυθμούς της Ηπειρώτικης μουσικής. Ανάμεσά τους ήταν Αστυνομικοί, απλοί συμπολίτες μας, Ηπειρώτες και μη. Τους ευχαριστούμε όλους από τα βάθη της καρδιάς μας.

19496180_10213674320117865_1248973577_o (1)
Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους οι: Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και επίτιμο μέλος του Συλλόγου μας, Αντιστράτηγος κ. Τσουβάλας Κων/νος, ο Αντιστράτηγος ε.α. και Ηπειρώτης κ. Λιούκας Ιωάννης, ο Ταξίαρχος Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Ψωμάς Γεώργιος , ο Βουλευτής Ν.Δ. Άρτας κ. Στύλιος Γεώργιος, ο Αντιπρόεδρος Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Μπαλάσκας Σταύρος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής κ. Σταματάκης Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά κ. Λιότσος Σπυρίδων, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής κ. Ναστούλης Χρήστος, ο κ. Φούσας Αντώνιος – Δικηγόρος – πρώην Υπουργός και πρώην Βουλευτής Ν.Δ., ο κ. Μετικαρίδης Θεόδωρος – Δημοτικός Σύμβουλος Ζωγράφου – επικεφαλής της παράταξης Ενωτική Δύναμη Ζωγράφου, ο κ. Κούρκουλος Νίκος – Δημοτικός Σύμβουλος Ζωγράφου, ο κ. Ιωαννίδης Σάκης – τ. Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ, μέλος εκτελεστικής και πολιτικής επιτροπής Ν.Δ., η κα Γκελεστάθη Ιωάννα – Δικηγόρος – Πολιτευτής Ν.Δ. Β’ Αθηνών, ο κ. Χριστοδούλου Νικόλαος – εκπρόσωπος Τομεάρχη Εσωτερικών Ν.Δ. κ. Μάκη Βορίδη, η κα Χύτα – Ζώη Νίκη Πρόεδρος Συλλόγου Ηπειρωτών Νομού Τρικάλων, ο κ. Παπαπάνος Κων/νος Εκπρόσωπος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας – Πρόεδρος Συλλόγου Ηπειρωτών Πετρούπολης και αδελφότητας Σελαδιτών Άρτας, ο κ. Γιολδάσης Δημήτριος πρώην δήμαρχος Φιλιππιάδας – πολιτευτής Ν.Δ. νομού Πρέβεζας, η κα Μερόπη Καλδή πρώην Βουλευτής και Ευρωβουλευτής Ν.Δ.

image-0-02-04-9721b63f850d5904c4c13895c494675aa2ca6e2cdf5d4f3648f589c2efadf616-V (1)
Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς, χωρίς τη συνδρομή των οποίων θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση της εκδήλωσης: Μέγας Χορηγός Εταιρία ΒΙΚΟΣ Φυσικό Μεταλλικό Νερό και τα Φυσικά αναψυκτικά, Μέγας Χορηγός εταιρία «SUPER AGORA ΚΡΕΑΤΩΝ” Αφοί Γιολδάση και Δημήτριος Παπαδόπουλος που δραστηριοποιείται σε όλη την Ήπειρο, Χορηγός Επικοινωνίας εταιρία «PARAGON MARKETING & MANAGEMENT”, Εταιρία MEDICITY Πρότυπα Διαγνωστικά Κέντρα, Εταιρία Ασφαλιστική Ομπρέλα με ασφαλιστικές υπηρεσίες, Εταιρία BILL SAFETY με στρατιωτικά και αστυνομικά είδη, Εταιρία Κουντούρης Εμπορία και Εισαγωγή Αυτοκινήτων, Γυναικεία Δερμάτινα ενδύματα Koronea, Κατάστημα «Καλοψημμένο», Κατάστημα «Μπαρμπα-Θωμάς», Κατάστημα Μανδράκη, Καφετέρια Μύθος, Καφετέρια Αρχιτεκτονική, Φούρνος «Τσουκαλά Bakery”.

image-0-02-05-fa97f141684b554f6e4d80bbae11ac6d44d40a702be67edfd474639c6f756007-VΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΧΩΡΟΥ !!
Επίσης, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στο χορευτικό το οποίο εμφανίστηκε και άνοιξε το χορό. Είναι το χορευτικό του Συλλόγου μας που μόλις πριν δύο μήνες συγκροτήθηκε, αποτελούμενο από συναδέλφους, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδάσκαλου Αποστόλη Γεωργίου. Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτούς και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα επόμενα χρόνια το χορευτικό μας να συμμετέχει σε ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις και με ακόμα περισσότερους χορευτές.

xoreytiko
Ο Σύλλογός μας στις δύο δεκαετίες δράσης του είναι πάντα παρών στα πολιτιστικά δρώμενα. Σκοπός μας είναι να κρατήσουμε άσβεστη τη φλόγα της επικοινωνίας, της δημιουργίας, της προσφοράς και της παράδοσης, διότι τα ήθη και έθιμα της Ηπείρου αποτελούν πολύτιμη παρακαταθήκη για τις επόμενες γενεές. Οι Ηπειρώτες Αστυνομικοί της Αττικής καθώς και οι φίλοι τους, έδειξαν ότι είναι ενωμένοι και ότι δεν ξεχνούν τον τόπο τους ποτέ, σε όποιο μέρος και αν βρεθούν.
Η εκδήλωση αυτή είναι πλέον θεσμός και μια από τις παλαιότερες διοργανώσεις Ηπειρωτών στο Νομό Αττικής. Καλή αντάμωση του χρόνου στο 19ο πανηγύρι μας !!!

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ20170625_005346    1