ΑΤ.Ομονοίας: Νεκρός κρατούμενος μετά την προσαγωγή του στο Τμήμα- Δύο Αστυνομικοί τραυματίες στο 401ΓΣΝ

Με την κατηγορία της αντίστασης κατά της Αρχής, οδηγήθηκε στο ΑΤ.Ομονοίας, ενώ οι δύο Αστυνομικοί που τον συνέλαβαν τραυματίες μεταφέρθηκαν στο 401ΓΣΝ.
Ο 47άχρονος άνδρας, τοξικομανής και υπέρβαρος, διέμενε σε ξενοδοχείο της οδού Βερανζέρου, καθώς διέμενε μόνιμα στη Σπάρτη, συνοδευόμενες απο τη συζυγο του. Τα ξημερώματα (5/09-05.30) μετά από καταγγελία του ρεσεψιονιστ, και έντονο επεισόδιο που προκάλεσε, σε κατάσταση έξαρσης προκαλούσε ζημιές στο χώρο, και πετούσε πράγματα από το παράθυρο, με την επιχειρηση να ζηταει συνδρομή απο την Άμεση Δραση

Πλήρωμα της ΔΙΑΣ μετέβη στο συμβάν με σήμα Κέντρου και κατάφερε να χειροπεδίσει τον 47άχρονο και να τον μετάγει στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας για την κατηγορία της αντίστασης κατά της Αρχής.
Οι δύο Αστυνομικοί, οι οποίοι τραυματίστηκαν κατά τη σύλληψη στις έντονες αντιδράσεις που προέβαλε ο 47άχρονος, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο 401ΓΣΝ.

Ωστόσο, το πρωί (05/09.08.30) ο κρατούμενος, μεσα στο κρατητήριο, κατέληξε. Για το θάνατό του διεξάγεται έρευνα ενώ αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης, προκειμένου να διακριβωθεί αν ο θάνατος του οφειλεται σε παθολογικά αίτια ή συνεπεία της συμπλοκής.