Ομόνοια: Την πτώση Αλβανού από ξενοδοχείο, ερευνά η ΕΛΑΣ

Άνδρα αλβανικής καταγωγής ανέβηκε στον 5ο όροφο ξενοδοχείου στην Ομόνοια, και βρέθηκε στο κενό. Στην κατοχή του έφερε χρηματικό ποσό κανένα ωστόσο στοιχείο ταυτότητας. 

Ο άνδρας αγνώστων στοιχείων ταυτότητας μπηξε απο τγν κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου στην Ομόνοια (22/01-22.00) κατευθύνθηκε στους ανελκυστήρες και ανεβηκε στον 5ο όροφο.

Η υπάλληλος της υποδοχής, επικοινώνησε με την ΑΔ και δήλωσε την  παρούσα ατόμου άγνωστο μεταξύ των ενοίκων, ως “ενοχλητικό” και πλήρωμα της ΕΛ.ΑΣ. μετέβη στο σημείο. Με τη στάθμευση του περιπολικού ακούστηκε δυνατός θόρυβος  και ειδαν έναν άνδρα να είναι πεσμένος στο έδαφος. Η υπάλληλος αναγνώρισε τον άνδρα που είχε μπει νωρίτερα στο ξενοδοχείο.

Άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ  παρέλαβε τον άνδρα και  μεταφέρθηκε στο ΓΚ Νίκαιας. Το πρωί τη Τρίτης (23/01) Ό ανδρας κατέληξε στα βαρύτατα τραύματά του κατα την πτώση απο μεγάλο ύψος .

Κατά τη σωματική έρευνα στην κατοχή του άνδρα κατασχέθηκε τσαντάκι το οποίο περιείχε #€4.000.

Οι Αρχές αναζητούν συγγενείς του Αλβανού προκειμένου να λάβουν γνώση για το ιστορικό του και να εκτιμήσουν τους λόγους που των ώθησαν σε αυτοχειρία .