Ομόνοια: Συνελήφθη δεύτερη φορά, ο τράπερ Trannos για παράνομη οπλοφορία

Με άλλους δύο Αλβανούς, ο τραπερ, γνωστός με το προσωνύμιο Trannos συνελήφθη για δεύτερη φορά στην περιοχή της Ομόνοιας, για παράνομη οπλοφορία

Η μία φορά μπορεί να θεωρηθεί άγνοια του Νόμου, η δεύτερη φορά και ενώ έχουν τεθεί περιοριστικοί όροι, παύει να είναι σύμπτωση και η “πλάνη” γίνεται … “εμπρόθετη πρόκληση”. Μπορεί να έχει “πέραση” στο νεαρόκοσμο με τις ρίμες της τραπ, όμως όπως έχει αποδειχτεί δεν περνάει τους ελέγχους πληρωμάτων της ΕΛΑΣ και καταλήγει με την ίδια κατηγορία στο Αυτόφωρο.

Πλήρωμα της Άμεσης Δράσης σταμάτησαν (25/11-04.20) στην οδό Ιάκχου στην Ομόνοια, το τζιπ, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα. Κατά την εξακρίβωση στοιχείων τους διακριβώθηκε ότι επέβαινε ο 22χρονος Χρήστος Στασινόπουλος, γνωστός στην τραπ σκηνή, με το προσωνύμιο ” Trannos”, ένας 31χρονος και δυο Αλβανοί, ηλικίας 32 και 37 ετών. Σε έλεγχο που ακολούθησε στο όχημα εντοπίστηκε όπλο (Glock με έξι σφαίρες στη γεμιστήρα), για το οποίο δεν υπήρχε νόμιμη άδεια κατοχής,  καθώς κι ένας αστυνομικός φάρος. Οι τέσσερις επιβαίνοντες και ο τραπερ ως ιδιοκτήτης του οχήματος συνελήφθησαν καθώς επίσης το πιστόλι κατασχέθηκε. Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Ο τράπερ είχε συλληφθεί με την ίδια κατηγορία στο Μπουρνάζι (31/05) από ΔΙΑΣ (φωτο) σε περιπολία και είχε αφεθεί από το Αυτόφωρο. Ο 22χρονος Χρήστος Στασινόπουλος στο Αυτόφωρο Μονομελές, υποστήριξε ότι το όπλο άνηκε σε φίλο του που επέβαινε μαζί του στο αυτοκίνητο και είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει το όπλο σε γύρισμα video clip. Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ σταμάτησαν το Χρήστο Στασινόπουλο στην πλατεία Μπουρναζίου το βράδυ της Τρίτης (31/05), και κατάσχεσαν το όπλο για το οποίο δεν έφερε άδεια οπλοκατοχής.

Η σύλληψη και η καταδίκη του σε 10 μηνες ποινή φυλάκισης, με αναστολή και χρηματική ποινή, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή (μαύρο Glock17 με τον βαμμένο χρυσό ολισθήρα) με γεμιστήρα και 15σφαίρες, χωρίς άδεια, δεν προβλημάτισε τον τράπερ Trannos ο οποίος σε εκδήλωση που είχε προσκληθεί ερωτηθείς, ανταποκρίθηκε ότι «συνεχίζω τη ζωή μου».