Ομόνοια: Eξιχνιάστηκε η δολοφονία του Αφγανού στη συμπλοκή με Πακιστανούς

Εξιχνιάσθηκε από Αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής

Τους δράστες της δολοφονίας του 24άχρονου Αφγανού και την απόπειρα δολοφονίας ενός ακόμα ομοεθνή του, ύστερα από συμπλοκή (31/02) στην οδό Μενάνδρου στο κέντρο της Αθήνας με Πακιστανούς και Αλγερινούς, συνέλλαβε η Ασφάλεια Αττικής.

Οπως διακριβώθηκε κατά την έρευνα, στην οδό Μενάνδρου στο κέντρο της Αθήνας, ομάδα λαθρομεταναστών με μερικώς καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, επιτέθηκε σε αλλοεθνείς αλλοδαπούς (31/01-18.20), με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 24άχρονου Αφγανού και τον σοβαρό τραυματισμό ενός ακόμα, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν και συνελλήφθησαν δύο Πακιστανοί, ηλικίας 21 και 22 ετών, οι οποίοι και συνελήφθησαν, εντός των ορίων του αυτοφώρου. Στην κατοχή του 21άχρονου, κατασχέθηκε αναδιπλούμενο μαχαίρι, το οποίο και απεστάλη στην Δ.Ε.Ε για εργαστηριακές εξετάσεις.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση των δραστών της πρόκλησης επικίνδυνων και βαρέων σωματικών βλαβών, σε βάρος έξι (6) επιπλέον αλλοδαπών, συνεχίζεται.
_