ΓΑΔΑ: Εκτός λειτουργίας οι 5ανελκυστήρες της ΓΑΔΑ- Υποσχέσεις για επιδιόρθωση .. από αύριο

Στο Αστυνομικό Μέγαρο της Λ.Αλεξάνδρας, από τους πέντε ανελκυστήρες που εξυπηρετούν μεταγωγές, ενστολο προσωπικό και πολίτες, και τα 5 είναι εκτός λειτουργίας με τη σκάλα να είναι η μοναδική πρόσβαση ακόμα και στον 14ο όροφο του κτηρίου.

Ενας ανελκυστήρας μόνιμα εκτός λειτουργίας. Οι υπόλοιποι τέσσερις εξυπηρετούν στο 14όροφο Αστυνομικό Μέγαρο από τους υπηρετούντες Αστυνομικιούς, μεταγωγές καρτουμένων και πολίτες που μεταβάινουν προς διεκπεραίωση υποχρεώσεών τους σε καθημερινή 24’αωρη βάση λειτουργίας.

Όπως επισημαίνουν υπηρετούντες στο κτήριο του ΑΜΑ, ενας ανελκυστήρας βρίσκεται εκτός λειτουργίας περίπου από τα Χριστούγεννα (2018), δύο βγήκαν εκτός λειτουργίας την εβδομάδα μετά τα Φώτα (06/01) και τα δύο που παρέμεναν στη εξυπηρέτηση για τις μετακινήσεις, βρήκαν εκτός λειτουργίας Δευτέρα (28/01) και Τρίτη (29/01).
• Για το 2019 δεν υπάρχει ισχύουσα σύμβαση για τη καθαριότητα του κτιρίου και οι αστυνομικοί πληρώνουν οι ίδιοι συνεργεία καθαρισμού ή καθαρίζουν μόνοι τους τις βραδινές ώρες.

Σε σχετική ερώτηση του NantiaReport επισημαίνεται ότι συνεργείο το οποίο έχει αναλάβει τη συντήρηση των ανελκυστήρων, βρίσκεται σε εργασίες αποκατάστασης της βλάβης σε έναν από τους ανελκυστήριες ενώ αναμένεται αύριο (02/02) να επιδιορθωθούν άλλοι δύο.