Ομόνοια: Διαρρήξεις με παλαιού τύπου ΙΧΕ, διεμβόλισαν στόρια καταστημάτων

Τους επιβάινοντες σε όχημα παλαιού τύπου αναζητούσαν τα πληρωματα της Αμεσης Δράσης, θέτοντας σε αυξημένα μέτρα επιτήρησης τα πληρώματα της ΕΛΑΣ

Οι πέντε επιβαίνοντες στο μελιτζανί Mazda, παλιού τύπου, σε μόλις 15λεπτά διέρρηξαν δύο καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή της Ομόνοιας, και αφάιρεσαν κινητά και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Με το βαρύ σασί του παλαιού τύπου οχήματος, ο οδηγός προσέκρουσε (04/12-03.20) στα στόρια καταστήματος στην οδό Λεπενιώτου με τους συνεργούς του να εισβάλλουν και να αφαιρούν τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Στη συνέχεια, και ενώ τα πληρώματα αναζητούσαν τους δράστες, (04/12-03.40) το ίδιο μελιτζανί Mazda, με φθορές στο εμπρόσθιο τμήμα του, καταγράφηκε να διεμολίζει τα στόρια καταστήματος πώλησης μεταχειρισμένων συσκευών κινητής τηλεφωνίας στην οδό Μενάνδρου, με τους επιβαίνοντες να αδειάζουν από συσκευές κινητών και ηλεκτρονικών συσκευών τις προθήκες του καταστήματος.

Παρά τις αναζητήσεις του οχήματος διαφυγής, με τις εμφανείς φθορές στην πρόσοψη από της προσκρούσεις στα ρολά των καταστημάτων, τα πληρώματα της Αμεσης Δράσης δεν κατάφεραν τους εντοπίσουν.