Ομόνοια: Αστυνομικοί των Περιπολιών, εντόπισαν γυναίκα για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση

Αστυνομικοί δίκυκλης ομάδας της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών σε διατεταγμένη υπηρεσία στο κέντρο της Αθήνας εντόπισαν τη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, για την οποία είχε εκδοθεί αναγγελία εξαφανισμένου προσώπου

Σύμφωνα με πληροφορίες του nantiaReport.gr, οι αστυνομικοί τα ξημερώματα (24/10) εντόπισαν τη γυναίκα στη συμβολή των οδών Νικηφόρου και Ιεροθέου και τη μετέφεραν Τ.Α. Ομόνοιας για εξακρίβωση και ταυτοποίηση των στοιχείων της. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 37χρονη με καταγωγή από πόλη της Πελοποννήσου, για την οποία είχε εκδοθεί αναγγελία εξαφανισμένου προσώπου από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η 37χρονη ΚΚ, διέμενε σε φιλοξενία στην οικία συγγενούς της στην Καλλιθέα, από τον περασμένο Ιούλιο, σε μία προσπάθεια να κάνει νέα αρχή στη ζωή της, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε. Η ίδια, ενημέρωσε για συνάντηση με φίλο της (17/09) ωστόσο δεν επέστρεψε και ο συγγενής της ανήσυχος, την αναζήτησε και την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας. Η 37χρονη δήλωσε θύμα κλοπής και ανέφερε ότι θα επέστρεφε στο σπίτι, ωστόσο για έξι ημέρες δεν είχε εμφανή παρουσία. Ανήσυχοι οι συγγενείς της, δήλωσαν την εξαφάνισή της (21/09) στην αρμόδια Αστυνομική Αρχή.

Η  μητέρα της 37χρονης είχε εκφράσει ανησυχία για την κόρης της, όταν της τηλεφώνησε αναστατωμένη- όπως δήλωσε- “αφήνοντας να εννοηθεί πως βρίσκεται σε κίνδυνο ζωής”. Πληρώματα της ΕΛΑΣ σε περιπολίες στο κέντρο της Αθήνας, αναζητούσαν την 37χρονη, και τα ξημερώματα (25/1ο) πληρώματα της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών σε διατεταγμένη υπηρεσία στο κέντρο της Αθήνας την εντόπισαν.

Η 37χρονη, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, έχει επιστρέψει στην ασφάλεια της οικογένειάς της, και πρόκειται να ενταχθεί σε πρόγραμμα ώστε να κάνει την νέα αρχή στη ζωή της.