Ομόνοια: Αναζητήσεις για μπασκετμπολίστας του Περιστερίου με καταγγελία σε ενδοοικογενειακή βία

Καταγγελία στο γραφείο ενδοοικογενειακής βίας του ΑΤ Ομονοίας υπέβαλλε για τον Αμερικανό μπασκετμπολίστα ο οποίος αναζητείται, η επίσης αθλήτρια του μπάσκετ σύντροφός του

Αναζητείται από την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, για τον 29χρονο Αμερικανό μπασκετμπολίστα της ομάδας του Περιστερίου, Τρέβορ Τόμπσον, για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία της συντρόφου του Τρέβορ Τόμπσον, επίσης αθλήτριας του μπάσκετ, στο γραφείο ενδοοικογενειακής βίας του ΑΤ Ομονοίας (19/04-12.30), ο 29χρονος Αμερικανός, της προκάλεσε σωματικές βλάβες σε επεισόδιο μεταξύ τους (19/04-03.00) στο διαμέρισμά του- τη διεύθυνση του οποίου δε γνωρίζει, όπως αναφέρει- στο Περιστέρι.

Όπως παραθέτει τα γεγονότα η 26χρονη αθλήτρια, ύστερα από λεκτικό διαπληκτισμό, ο 29χρονος Αμερικανός την έπιασε από τον λαιμό, την χτύπησε με χαστούκια στο πρόσωπο και τη δάγκωσε την πλάτη. Η 26χρονη σύντροφος του  μπασκετμπολίστα του Περιστερίου, αρνήθηκε να μεταφερθεί στην περιοχή του Περιστερίου και να υποδείξει στους αστυνομικούς το διαμέρισμα στο οποίο διαμένει ο 29χρονος Αμερικανός.

Με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας, σε βάρος του Αμερικανού μπασκετμπολίστα, έχει σχηματιστεί δικογραφία. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον Τρέβορ Τόμπσον, στο ΟΑΚΑ, στον αγώνα Παναθηναϊκός – Περιστέρι, ωστόσο ο 29χρονος Αμερικανός δεν εμφανίστηκες, επικαλούμενος ασθένεια.

Η 26χρονη ενημερώθηκε πλήρως από τους αστυνομικούς προκειμένου να λάβει εάν το επιθυμεί την δέουσα ηθική συμπαράσταση και την αναγκαία υλική συνδρομή από τους αρμόδιους φορείς, καθώς και τη δυνατότητα μεταφοράς της στην ιατροδικαστική υπηρεσία και σε χώρο προσωρινής φιλοξενίας της σε ασφαλή χώρο, χωρίς η ίδια – όπως κατέθεσε – να το επιθυμεί.