Ομόνοια: Αλβανοί παρακρατούσαν σε ομηρεία ανήλικο ομοεθνή τους

Παρακρατούσαν σε ομηρεία ανήλικο ομοεθνή τους, χωρίς φαγητό για τρείς ημέρες μέχρι την απελευθέρωσή του σε αστυνομική επιχείρηση

Οι Αλβανοί κακοποιοί είχαν “εκπαιδεύσει ” τον 17χρονο ομοεθνή τους να κλέβει τουρίστες και καταστήματα.

Οι τέσσερις Αλβανοί εντόπισαν τον 17χρονο στην Ομόνοια και αφού τον χτύπησαν, με βία τον επιβίβασαν στο όχημά τους και τον μετέφεραν σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας όπου τον κρατούσαν όμηρο. Όπως ανέφερε ο ανήλικος  Αλβανός στους αστυνομικούς τον χτυπούσαν και τρεις ημέρες, δεν του έδωσαν φαγητό.

Ο 17χρονος ζήτησε απο την διευθύντρια super market το οποίο του είχαν ζητήσει να κλέψει οι Αλβανοί δράστες της αρπαγής του, δήλωσε θύμα απαγωγής και ζήτησε βοήθεια. Στην αφιξη πληρωμάτων περιπολικών έξω από το κατάστημα, οι Αλβανοί διέφυγαν.

Ωστόσο από το βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, προέκυψαν οι δράστες και το όχημά τους. Μετά από αναζητήσεις στο κέντρο της Αθήνας, εντόπισαν αρχικά δύο από τους απαγωγείς στην Ομόνοια και κοντά στο ξενοδοχείο τους  υπόλοιπους.

Ο ανήλικος Αλβανός τους αναγνώρισε ως δράστες της απαγωγής, της ομηρίας του και του ξυλοδαρμού. Σε βάροςτος σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα.