Έβρος: Πατέρας τεσσάρων παιδιών, αξιωματικός της πυροσβεστικής διέπρεψε στις Πανελλήνιες

Ο Διοικητής της ΠΥ Σουφλίου, με τους βαθμούς που έγραψε «ξαναμπαίνει» Στη Σχολή της Νομικής

Τον δύσκολο δρόμο των πανελλαδικών εξετάσεων για να ξαναπεράσει στο πανεπιστήμιο διάλεξε ο Διοικητής στο πυροσβεστικό κλιμακίου Σουφλίου. Ο 48χρονος πολύτεκνος πατέρας τεσσάρων αγοριών, Κώστα Ταπεινόπουλος ο οποίος κατάγεται από το Ροδολίβος Σερρών μένει τα τελευταία 20χρόνια. Επέστρεψε στο διάβασμα χρόνια μετά την αποφοίτησή του και από το σχολείο και από το πανεπιστήμιο, διάβασε τα μαθήματα της τρίτης Λυκείου και έδωσε ξανά πανελλήνιες.
Αυτό που κατάφερε είναι αξιέπαινο όχι μόνο γιατί βρήκε το χρόνο, αλλά γιατί με τους βαθμούς που έγραψε μπορεί να περάσει σχεδόν σ’ όλες τις υψηλόβαθμες σχολές.

Με 17500 μόρια, μπαίνει ξανά στο πανεπιστήμιο, όχι όμως στη νομική που είναι η επιστήμη που σπούδασε στην πρώτη του νιότη. Όπως πληροφορούμαστε, θα επιλέξει μία από τις σχολές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή, για να μπορεί να παρακολουθεί παραδόσεις και να βρίσκεται και κοντά στο σπίτι και την υπηρεσία του.
Ο Κώστας Ταπεινόπουλος, συγκεντρώθηκε στο διάβασμα από τον περασμένο Νοέμβριο.
Είναι σίγουρο όμως ότι δε θα τα είχε καταφέρει, αν η σύζυγος και τα παιδιά του, που το μεγαλύτερο είναι 11 ετών δεν τον βοηθούσαν στο μέγιστο βαθμό.
Τα παιδιά του, πλέον έχουν το καλύτερο πρότυπο για να μιμηθούν. Όσο για τους τέσσερις μικρούς άνδρες του σπιτιού, έχουν κι ένα κοινό σημείο, που οφείλεται σε μία μεγάλη αγάπη του πατέρα τους. Και τα τέσσερα αγόρια, έχουν δύο ονόματα, το κύριο και το 2ο που είναι το Άρης. Όλα ονομάστηκαν Άρης γιατί η μεγάλη αγάπη του πατέρα τους, είναι ο Άρης Θεσσαλονίκης, η ιστορική ομάδα που έχει από τους φανατικότερους και πιο ήρεμους όμως οπαδούς στο Σουφλί!
Ο Κώστας Ταπεινόπουλος, επιστρέφοντας στο πανεπιστήμιο, είναι σίγουρο ότι θα ξεχωρίσει, όχι λόγο της ηλικίας του, αλλά λόγω του σωματότυπό του, καθώς ξεπερνάει τα 2 μέτρα σε ύψος.
Δεν χρειάζεται να πούμε, ότι είμαστε σίγουροι, ότι το νέο πτυχίο με τη φόρα που έχει πάρει, όχι μόνο θα το κατακτήσει στην ώρα του, αλλά και με καλό βαθμό!

____________________

* www.thrakinea.gr