«Ομάδες διασποράς της ανομίας» στους εμπρησμούς σε οικία δημοσιογράφου, στο Zillions και πάρκινγκ πολυτελών σκαφών

Ως «απάντηση» στο τελεσίγραφο Χρυσοχοΐδη για την εκκένωση καταλήψεων αποδίδουν τις εμπρηστικές επιθέσεις σε ανάληψη ευθύνης οι συντάκτες του κειμένου

Οι «Ομάδες διασποράς της ανομίας»  με τη φράση «Τα τελεσίγραφα επιστρέφονται» ανέλαβαν την ευθύνη για τις εμπρηστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν σε περιοχές της Αττικής.

«Γιορτάζουμε κι εμείς την επιστροφή στην κανονικότητα. Ζούμε πια σε μία κανονική χώρα και πλέον τοποθετούμε τους μηχανισμούς μας κανονικά. Ευχαριστούμε θερμά τον υπουργό προπο Μ.Χ. για τη συνεισφορά του στη διεύρυνση του αγώνα μας. Η αλήθεια είναι ότι οι δηλώσεις του είναι πιο εμπρηστικές από τις φωτιές μας».

Στο κείμενο ανάληψης ευθύνης ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει «επιτεθήκαμε συμβολικά στην προνομιακή διασκέδαση της οικονομικής ελίτ. Κατά την επίθεση λήφθηκαν όλες οι προφυλάξεις ώστε να μην κινδυνέψει άνθρωπος.»

Με κείμενο σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ανέλαβαν την ευθύνη για τις εμπρηστικές επιθέσεις στο Zillions ιδιοκτησίας της οικογένειας του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκου Ρωμανού, πυροδότηση ΑΕΜ έξω από την οικία του Αστυνομικού συντάκτη Θεοδόση Πανου, σε όχημα εταιρείας Security στο Περιστέρι, και στη μαρίνα του Αλίμου με πυροδότηση εμπρηστικού μηχανισμού σε πάρκιγκ πολυτελών σκαφών αναψυχής.

«Τα στελέχη και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να ξέρουν ότι η κρατική βία που προκαλούν με τις πολιτικές τους θα επιστραφεί», αναφέρει ο συντάκτης του κειμένου ανάληψης ευθύνης ενώ απειλούν για επιθέσεις τους δημοσιογράφους αναφέροντας, «όσοι αποτελούν την φωνή της καταστολης και διαμορφώνουν την κρατική προπαγάνδα βρίσκονται εκτεθημένοι και τα σπίτια τους είναι γνωστά.»