Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της 36άχρονης Μαρίας Ιατρού, που βρέθηκε νεκρή στην Αμφιλοχία

Ολοκληρώθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, η εξέταση της 36άχρονης, η οποία εντοπίσθηκε νεκρή στο βυθισμένο αυτοκίνητό της στον Αμβρακικό κόλπο, κοντά στην Αμφιλοχία.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ανδρέα Γκότση, ο οποίος διενήργησε την νεκροτομή της 36άχρονης, Μαρίας Ιατρού, «Η σορός της 36χρονης ήταν σε προχωρημένη σήψη και όλα τα όργανα έχουν σχεδόν αλλοιωθεί, θα μπορούσαμε για την ώρα να πιθανολογήσουμε ως αιτία θανάτου τον πνιγμό, αλλά δυστυχώς στην κατάσταση που είναι οι πνεύμονες, δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Ελπίζω, ότι θα μας δώσει απαντήσεις η ιστολογική εξέταση, ενώ θα γίνουν και τοξικολογικές εξετάσεις, που άλλωστε πάντα κάνουμε».

Όσον αφορά τον χρόνο θανάτου, προσδιορίζεται «πριν από περίπου 10 με 15 ημέρες, δηλαδή συμβατό με το διάστημα που εξαφανίστηκε. Δε διαπίστωσα εμφανείς κακώσεις, ούτε κάποιο κάταγμα που να μπορεί να φανεί τόσες ημέρες μετά. Το μόνο τραυμα που φέρει, είναι ένα θλαστικό τραύμα στην μετωπιαία χώρα, που δεν λέει κάτι».

Αμβρακικός_τρχ

Η 36άχρονη αισθητικός από το Λουτράκι Κορινθίας, μητερα τεσσαρων ανηλίκων, εξαφανίστηκε στις 17 Απριλίου  ενώ οδηγουσε ενα golf ασημί διπορτο, με προορισμός την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, όπου θα τη φιλοξενούσε στο σπίτι του ξαδέλφου της, με του συγγενείς της, να δηλώνουν την εξαφάνιση της.

Το πτώμα της γυναίκας, εντοπίστηκε στη θέση του οδηγού, στο βυθισμένο οχήμα της, στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου Αμφιλοχίας.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας, ώστε να εξακριβωθούν οι συ θήκες του τροχαίου και πώς το αυτοκίνητο της 36άχρονης παρεξέκλινε της πορείας του, βρήκε από το δρόμο και κατέληξε στην θάλασσα.