Νεκρή στον Αμβρακικό η 36άχρονη, για την οποία ειχε δηλωθεί εξαφάνιση

Διερχόμενος μοτοσικλετιστής, εντόπισε την πινακίδα και θραύσματα του προφυλακτήρα του οχήματος και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Κλιμακιο του Λιμεναρχείου Αμφιλοχίας και Τροχαια, ενεργούν στην ανάσυρση του οχήματος μέσα στο οποίο βρίσκεται η 36άχρονη Μαρία Ιατρού.

Μαρία Ιατρού

Η 36άχρονη αισθητικός από το Λουτράκι Κορινθίας, μητερα τεσσαρων ανηλίκων, εξαφανίστηκε στις 17 Απριλίου  ενώ οδηγουσε ενα golf ασημί διπορτο, με προορισμός την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, όπου θα φιλοξενούνταν στο σπίτι του ξαδέλφου της, με του συγγενείς της, να δηλώνουν την εξαφάνιση της.

Το πτώμα της γυναίκας, εντοπίστηκε στη θέση του οδηγού, στο βυθισμένο οχήμα της, στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου Αμφιλοχίας. Πρόκειται για σημείο στο οποίο είχε εντοπισθεί νεκρή (27/06 2016) η 29άχρονη Μαρία Γκούμα από το Αγρίνιο, η οποία έπεσε με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα ενώ οδηγούσε στην ΕΟ Βόνιτσας – Αμφιλοχίας, στο ύψος του Σπάρτου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Αμβρακικός_τρχ

Οι Αρχές ενημερώθηκαν από διερχόμενο οδηγό, ο οποίος περνούσε από τη συγκεκριμένη περιοχή. Στο σημείο μετέβη άμεσα πλωτό του Λιμενικού Σώματος, ενώ ιδιώτης δύτης θα επιχειρήσει στον απεγκλωβισμό της γυναίκας.