Όλο το αστυνομικό δελτίο σε ένα κλικ!- Για ό,τι συμβαίνει, όταν συμβαίνει, όπως ακριβώς συμβαίνει NantiaReport!

Με την αντίληψη ότι ο “πρώτος ρεπορτερ” είσαι εσύ, μαζί σε “διάδραση”, μπορείς διαβάζεις τις ειδήσεις από το αστυνομικό ρεπορτάζ και θέματα της καθημερινότητάς μας .. «ό,τι συμβαίνει όταν συμβαίνει.. όπως ακριβώς συμβαίνει»!..

Ήταν μια απόφαση που ελήφθη και φέρει υπογραφή ..

Με αρκετές «παροτρύνσεις» από καλούς συναδέλφους, και φίλους, αποφάσισα τη δημιουργία ενός ιστότοπου, ως Πρακτορείο Αστυνομικού δελτίου, για «ό,τι συμβαίνει όταν συμβαίνει.. όπως ακριβώς συμβαίνει» στην επικράτεια σε θεματολογία του αστυνομικού ρεπορτάζ όπως έχει επικρατήσεις να αναφέρεται .

14 Αύγουστο 2014..

Και το NantiaReport, είναι ηλεκτρονική επιλογή στο αστυνομικό ρεπορτάζ με υπογραφή. Με προσωπική δουλειά, και θεματολογία στο αστυνομικό δελτίο, σε συμβάντα που καλείται να ανταποκριθεί το ένστολο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ, και της Πυροσβεστικής, σε όλη την επικράτεια. Το nantiareport, δίνει πρόσβαση σε όλους, να παραθέσουν τις απόψεις τους, και να προσθέσουν στοιχεία στα ρεπορτάζ, ακόμα και με διατυπώσεις γνώμης, με τις οποίες διαφωνούμε.. Άλλωστε αυτό είναι δημοσιογραφία, να παραθέτεις όλες τις απόψεις και ο αναγνώστης, να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα (διαφορετικά είναι δημόσιες σχέσεις και επί προσωπικού, είμαι κάκιστη σε αυτό τον τομέα!)..

Στην εποχή της διαδικτυακής επικοινωνίας, είμαστε στο Twitter @NantiaReport μπορείτε να ακολουθείτε και να ενημερώνεστε στην αστυνομική επικαιρότητα μέσα από την σελίδα στο FB Nantia Report. Ενώ και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected] είναι πάντα ανοιχτό σε όλες τις απόψεις, καταγγελίες, τα δικά σας ρεπορτάζ, όσα συμβαίνουν γύρω μας και θέλετε να τα μοιραστείτε με τους αναγνώστες του Nantiareport .

Mείνετε συντονισμένοι! Για ό,τι συμβαίνει γύρω μας και μας απασχολούν, όταν συμβαίνει ως γεγονός, όπως ακριβώς συμβαίνει, για ενημέρωση με γνώση και άποψη, με προσωπική υπογραφή.. “NantiaReport”!

.. Είμαστε στον αέρα, λοιπόν!

Ευχαριστώ για τη στήριξή σας,

Νάντια Αλεξίου

ΥΓ. Κι επειδή κάθε αρχή και δύσκολη, όσο και αν έχει «προβλεφθεί» το .. «απρόβλεπτο» ο δαίμονας την τεχνολογίας, δεν μπορεί να αποφευχθεί, και αν δημιουργήσει κάποια προβλήματα, όλα αντιμετωπίζονται (!)