ΘΣΝ: Έγκλημα πάθους με δράστη και αυτόχειρα το σύζυγο- Το ζευγάρι εντόπισε διερχόμενος από την Εγνατία Οδό

Δράστης και αυτόχειρας σύμφωνα με τον ιατροδικαστή αποδίδεται ο σύζυγος, ο οποίος προηγουμένως πυροβόλησε και έπληξε θανάσιμα τη σύζυγό του, με τους δύο νεκρούς να εντοπίζονται στην Εγνατία Οδό

Σε έγκλημα πάθους αποδίδουν τα κίνητρα οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οι οποίοι ερευνούν το θάνατο ζευγαριού, με τον 47χρονο άνδρα και την 42χρονη σύζυγό του να έχουν εντοπισθεί νεκροί (15/08) στην Περιφερειακή Εγνατία Οδό της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο  47 χρόνος  φέρεται ως δράστης και αυτόχειρας, μετά την αυτοψία και νεκροψία στο σημείο που εντοπίσθηκαν τα δύο σώματα.

Ο 47χρονος άνδρας, το τελευταίο διάστημα φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας, και είχε αναπτύξει την “υπόνοια” ότι η σύζυγος του, τον απατούσε. Με καραμπίνα την πυροβόλησε και στη συνέχεια ενήργησε σε βάρος του αυτοχειρία. Διερχόμενος, ενημέρωσε της Αρχές Ασφαλέιας, το πρωί(15/08) από την Εγνατία Οδό, όταν δίπλα σε σταθμευμένο όχημα, στο ύψος του κόμβου της Ξυλούπολης Θεσσαλονίκης, εντόπισε τους δύο νεκρούς, με τραύματα από καραμπίνα.
Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.